Τ.Ο.Τ.Σ : Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Disney Junior θα σας κάνει να αναφωνήσετε “ΑΧΟΥ ΤΟ!!!”

H νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Ταχυμεταφορές Όμορφων Τοσοδούλικων Σπόρων έρχεται στους δέκτες μας για να μας χαρίσει τα πιο γλυκά απογεύματα! Μη χάσεις λοιπόν, τα Τ.Ο.Τ.Σ στο Disney Junior με πρώτο επεισόδιο τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 17.30.

Ο πεισματάρης πιγκουίνος Πιπ και ο Φρέντυ, το αγαπησιάρικο φλαμίνγκο είναι τα νέα μέλη της ομάδας πιλότων Τ.Ο.Τ.Σ. και μας χαρίζουν τρυφερές οικογενειακές στιγμές!

Οι δύο χαρακτήρες αναλαμβάνουν να παραδώσουν σώους και ασφαλής τους μικρούς μας φίλους στην αγκαλιά της οικογενείας τους.

Ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας τους

Στα ολοκαίνουργια επεισόδια, αφού τα μικρά ζωάκια έχουν ολοκληρώσει το νηπιαγωγείο, οι πρωταγωνιστές κάνουν το ταξίδι αυτό αξέχαστο μέσα από μοναδικές περιπέτειες! Μαζί, θα μάθουν πώς να μεγαλώσουν και να φροντίσουν τα μωρά, χρησιμοποιώντας τη δημιουργική σκέψη τους για να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Με αυτόν τον τρόπο, η σειρά Τ.Ο.Τ.Σ. περνά μηνύματα στους μικρούς μας φίλους πως η λύση στα προβλήματα είναι η ομαδικότητα και η θετική σκέψη!