Τα «αδέρφια» της σειράς «Maestro» Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς δανείζουν τις φωνές τους στο animation «Στο Στοιχείο Τους»

Τα τηλεοπτικά «αδέρφια» της σειράς «Maestro» Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς αλλάζουν φέτος το καλοκαίρι για λίγο ρόλους και δανείζουν τις φωνές τους στην ελληνική μεταγλώττιση του animation των studios Disney και Pixar «Στο Στοιχείο Τους» (Elemental) που κυκλοφορεί στις 15 Ιουνίου στις κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή Feelgood Entertainment.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι η φωνή της Φλόγας, μιας δυναμικής, πανέξυπνης και εκρηκτικής νεαρής κοπέλας που γνωρίζει έναν αστείο, γλυκανάλατο, χαλαρό τύπο, τον Νηρέα που έχει τη φωνή του Ορέστη Χαλκιά.

Δύο αντίθετα στοιχεία (φωτιά και νερό) έρχονται κοντά και η φιλία τους θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο στον οποίο ζουν. Δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο πρωταγωνιστικό δίδυμο Φλόγας-Νηρέα και το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται καθένας να βρίσκει το στοιχείο του στο πολυαναμενόμενο animation που έρχεται να πλημμυρίσει τις κινηματογραφικές αίθουσες και να κάψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων μέσα από μια ιστορία γεμάτη χιούμορ αλλά και συγκίνηση.

Πριν τους απολαύσουμε, λοιπόν, και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, δίνουμε ραντεβού στις 15 Ιουνίου στους κινηματογράφους και απολαμβάνουμε το μοναδικό animation των studios Disney και Pixar «Στο Στοιχείο Τους» με τις φωνές των Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά μαζί με μια πλειάδα άλλων ταλαντούχων ηθοποιών όπως η Μυρτώ Αλικάκη και η Παναγιώτα Βλαντή.

15 IOYNIOY ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ 

ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD