Τα ακραία εκπτωτικά φαινόμενα συνεχίζονται στο Athens Metro Mall!

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων τις κάνει ακόμα πιο προσιτές με προσφορές που θα αγγίξουν μέχρι και το 70%!

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας μέχρι τις 28 Φερβουαρίου με τις χαμηλότερες τιμές -οι εκπτώσεις θα φτάσουν έως και το 70% – ενώ οι μικροί μας φίλοι, αλλά και όλη η οικογένεια θα διασκεδάζουν στα Happy Family Weekends, κάθε Σαββατοκύριακο.

Απίστευτα χαμηλές τιμές, έως και -70%, σας περιμένουν στο ATHENS METRO MALL!

Επισκεφθείτε τα 95 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού και πραγματοποιήστε τις πιο οικονομικές αγορές σας, για εσάς και τους αγαπημένους σας! Κυριακή 14 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα βρίσκονται ανοιχτά για στάση στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο όλης της οικογένειας, απολαμβάνοντας shopping & διασκέδαση!

Από τις 13 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, τα Happy Family Weekends υποδέχονται ξανά μικρούς και μεγάλους στον 3ο όροφο του ATHENS METRO MALL! Από τις 11.00 έως τις 16.00 -και με ελεύθερη είσοδο- τα Happy Family Weekends του Ιανουαρίου ντύνονται στα λευκά και περιμένουν όλη την οικογένεια για πολλά παιχνίδια στο χιόνι. Χιονοπόλεμος με φελιζολένιες μπάλες, ελκηθροδρομίες με ξύλινα έλκηθρα, κατασκευές Ιγκλού, παραμύθια και πολλές – πολλές ακόμη εκπλήξεις θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους!

Παράλληλα, οι ακόμη πιο μικροί επισκέπτες (18 μηνών – 3 ετών) απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού με ειδικές δράσεις που συνδυάζουν αφήγηση παραμυθιών, μουσικοκινητικά παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 έως τις 14.00 στον 4ο όροφο του ATHENS METRO MALL.