Τα Aρχαία Ελληνικά γίνονται παιχνίδι για τα μικρά παιδιά

Τα Aρχαία Ελληνικά γίνονται παιχνίδι για τα μικρά παιδιά

Η Ελληνική Αγωγή  κυκλοφόρησε την “Αγωγή Νηπίων” ένα αξιόλογο και άκρως πρωτότυπο βιβλίο για το ελληνικό εκδοτικό γίγνεσθαι που επικεντρώνεται στην εκμάθηση Aρχαίων Eλληνικών σε παιδιά νηπιακής ηλικίας με σκοπό την κατανόηση της ελληνικής γλώσσας.

Τα νήπια μυούνται στις ρίζες της γλώσσας μας

Η “Αγωγή Νηπίων” που υπογράφει η Βίκυ Σακκά περιέχει πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και ασκήσεων που βοηθούν το παιδί να μάθει ουσιαστικά τα Αρχαία Ελληνικά και δεν περιορίζεται μόνο στην θεωρία και τις βασικές γνώσεις. Ξεφυλλίζοντάς το, το παιδί μαθαίνει να ετυμολογεί λέξεις, αποκτά πλούσιο λεξιλόγιο και γνωρίζει την Μυθολογία, τα έθιμα, την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας.

Η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών ολοένα και κερδίζει έδαφος καθώς πολλές ερευνες έχουν αναδείξει την θετική επίδραση των Αρχαίων Ελληνικών στην ψυχοδιανοητική ανάπτυξη του παιδιού.

Τα Aρχαία Ελληνικά γίνονται παιχνίδι για τα μικρά παιδιά

Τα Αρχαία Ελληνικά βοηθούν το παιδί να οξύνει την παρατηρητικότητα και τη μνήμη του, να κατανοήσει την ορθογραφία, να έρθει σε επαφή με την αρχαιότερη μορφή της γλώσσας μας, να αναγνωρίσει τη γλωσσοπλαστική ικανότητα που έχει η γλώσσα μας, να αποκτήσει δομημένη σκέψη και να κατ’ επέκταση να βελτιώσει τις δεξιότητές του και στη νεοελληνική γλώσσα.

Η έκδοση συνοδεύεται και από τρία εκπαιδευτικά DVDs που περιλαμβάνουν τις ίδιες ασκήσεις που υπάρχουν και στο βιβλίο, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά και να διασκεδάζουν στον υπολογιστή υπό τους ήχους απαλής μουσικής.

Η “Αγωγή Νηπίων” αποτελεί αναμφίβολα μια απλή, ευχάριστη και πρωτότυπη μέθοδο ώστε τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις ατραπούς της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας και να προσεγγίσουν την καθημερινότητα των αρχαίων Ελλήνων!

Πού μπορείτε να το προμηθευτείτε

Πληροφορίες στην Ελληνική Αγωγή στο 210.5221314 ή στο info@ellinikiagogi.gr