Αυτός είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού για όλη την οικογένεια!

Αυτός είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού για όλη την οικογένεια!

Φόρα σκούφο, φόρα γάντια, φόρα πουλόβερ και κασκόλ. Φτάνουν αυτά για να μας προστατέψουν το χειμώνα;

Ο χειμώνας χαρακτηρίζεται ως η εποχή των ιώσεων και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς πως αυτούς τους μήνες οι ιώσεις είναι σε απόλυτη έξαρση, ταλαιπωρώντας μικρούς και μεγάλους.

Οι γονείς γνωρίζουν καλά πως κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα παιδιά τους -τόσο της σχολικής όσο και της προσχολικής ηλικίας- είναι πολύ πιθανό να έρθουν αντιμέτωπα με μια ίωση εκδηλώνοντας άλλοτε πιο ήπια και άλλοτε πιο βαριά συμπτώματα και απέχοντας συχνά από τις καθημερινές τους δραστηριότητες και τα μαθήματά τους.

Τι θα μπορούσαν να κάνουν οι γονείς προκειμένου να κρατήσουν μακριά τις εποχικές ιώσεις;

Η απάντηση σε αυτή την τόσο συχνή ερώτηση είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών, αφού ένα γερό ανοσοποιητικό είναι αυτό που θωρακίζει τον οργανισμό απέναντι στους διάφορους ιούς.

Στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ισορροπημένη καθημερινή διατροφή η οποία περιέχει τροφές από όλες τις ομάδες σύμφωνα με την μεσογειακή διατροφή και φυσικά νερό. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι ισχυροί φυσικοί σύμμαχοι που μπορούν να ενισχύσουν την καθημερινή διατροφή. Αυτοί είναι τα συμπληρώματα διατροφής με ωφέλιμα βακτήρια και φρουκτοολιγοσακχαρίτες, οι ζωντανοί μικροοργανισμοί που προστατεύουν τον οργανισμό από λοιμώξεις και ασθένειες.

Το Prodefen Plus® το συμπλήρωμα διατροφής με 7 είδη ωφέλιμων βακτηρίων και φρουκτοολιγοσακχαρίτες ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ανακουφίζει και βελτιώνει τα συμπτώματα της ιογενούς διάρροιας, προφυλάσσει από τη διάρροια των αντιβιοτικών και ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά από την δυσκοιλιότητα και τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Ταυτόχρονα, ανακουφίζει από τους βρεφικούς κολικούς και αντιμετωπίζει την παιδική ατοπική δερματίτιδα.

Εκτός όμως από τα παιδιά, είναι κατάλληλο και για ενήλικες με τα ίδια θετικά αποτελέσματα. Τόσο απλά, ένα κουτί Prodefen Plus® είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού για όλη την οικογένεια!

 

www.italfarmaco.gr