Τα εγγόνια του Γιώργου Νταλάρα απολαμβάνουν το παιχνίδι τους στα χιόνια (φωτό)

Ο Γιώργος Νταλάρας και η σύζυγός του Άννα απολαμβάνουν όσο τίποτα άλλο τη συντροφιά των εγγονών τους, Γιωργου και Φοίβου.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερις δεκαετίες και κατοικεί σε ένα μεγάλο σπίτι στη Φιλοθέη. Εκεί, στο σαλόνι τους, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης παίζει ατελείωτες ώρες με τα εγγόνια του.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Dalaras (@annadalara)

Η μονάκριβη κόρη τους Γεωργιάννα τούς χάρισε δυο υπέροχα εγγόνια από τον γάμο της με τον Μίλτο Σωτηριάδη και οι ευτυχείς παππούδες φροντίζουν να περνούν μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι αρκετά ενεργός στα social media και παρόλο που οι αναρτήσεις με την κόρη του δεν είναι πολλές, ακόμα και σε αυτές τις λίγες είναι εμφανής η αδυναμία που της έχει, όπως άλλωστε όλοι οι μπαμπάδες στις κόρες τους και αντίστροφα.

Άννα Νταλάρα – Φωτογραφίζει τα εγγόνια της στην χιονισμένη αυλή της

View this post on Instagram

A post shared by Anna Dalaras (@annadalara)

 «Είμαι χαζοπαππούς, τα εγγόνια μου είναι…»

Συνέντευξη στην «Ελένη» έδωσε ο Γιώργος Ντάλαρας, αποκαλύπτοντας πως έχει τρία…παιδιά!  Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Έχω τρία παιδιά. Την κόρη μου και τα δυο εγγόνια μου.

Τα εγγόνια μας είναι η ολοκλήρωση μας. Εμείς τι άλλο περιμένουμε, οι μεγάλοι άνθρωποι; Να πάρουμε τα παράσημα του στρατηγού. Ο στρατηγός είναι ο παππούς.

Είμαι χαζοπαππούς μέχρι εκεί που δεν πάει».

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Τα σχολεία που θα είναι κλειστά την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου λόγω ισχυρού παγετού και χιονιού

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Στη Γειτονιά του Καραγκιόζη” στο Θέατρο Μπέλλος (12/2)