Είδαμε τις φωτογραφίες από την πρωτότυπη βάπτιση του μικρού Οδυσσέα και εντυπωσιαστήκαμε!

Η βραβευμένη designer, Άννα-Μαρία Ρογδάκη, της Rogdaki Events trademark, ανέλαβε και έφερε εις πέρας ένα άκρως απαιτητικό και ευφάνταστο project.

Οδύσσεια! Μια βάπτιση εμπνευσμένη από το δεύτερο μεγάλο ηρωικό έπος της αρχαίας ελληνικής γραμματείας

Η βάπτιση του μικρού Οδυσσέα δεν θα μπορούσε να έχει άλλο θέμα από αυτό της Οδύσσειας. Τόνοι του μπλε και πολλές χρυσές λεπτομέρειες συνδυάστηκαν με φυσικά κλαδιά ελιάς, δημιουργώντας μια «επική» ατμόσφαιρα. Αρχαιοελληνικά σύμβολα, κίονες, φύλλα χρυσού και ένα επιβλητικό ξύλινο καράβι τριών μέτρων, ήταν μερικά από τα στοιχεία που συντέλεσαν σε ένα μαγευτικό αποτέλεσμα ενός μυθικού κόσμου.

Η Άννα-Μαρία Ρογδάκη είναι η κορυφαία Ελληνίδα event design/planner. Οι σπουδές της την οδήγησαν από το πτυχίο στην κλασσική μουσική, να σπουδάζει σχέδιο γάμου στο Λονδίνο. Το πάθος της και η αγάπη της για την δουλειά της την ταξιδεύουν σε αστρονομικά επίπεδα, διότι η Άννα-Μαρία δουλεύει χτίζοντας μια στενή σχέση με τους πελάτες της και εκφράζοντας τις ιστορίες τους μέσα από τα σχέδιά της.

Η Άννα-Μαρία Ρογδάκη έχει βραβευτεί πολλές φορές από την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού, καθώς η εταιρία της κατατάσσεται ανάμεσα στους ηγέτες της βιομηχανίας εκδηλώσεων για πάνω από μία δεκαετία, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και εξειδίκευση σε γαμήλιους προορισμούς στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Τα παιχνίδια της μοίρας: Ο γιος του πυροσβέστη που έσωσε τον 11χρονο Ανδρέα στο Αίγιο το 1995 έσωσε την 6χρονη στην Τουρκία

Οι δάσκαλοι ανακοίνωσαν 24ωρη απεργία – Δείτε ποια μέρα δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία

Είναι επίσημο! Από φέτος οι εξετάσεις για την Ελληνική PISA για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Τα εγγόνια του Γιώργου Νταλάρα απολαμβάνουν το παιχνίδι τους στα χιόνια (φωτό)