Τα παιδιά μένουν σπίτι και διασκεδάζουν με τον Πασχαλινό Τρελολαγό στο… διαδικτυακό AVENUE!

Οι εκκλησίες κλειστές, οι νονοί σε απόσταση και τα παιδιά στο σπίτι, να μην έχουν καταλάβει καλά-καλά αν μπήκε η Άνοιξη… Κι όμως, το Πάσχα είναι εδώ και είναι στο χέρι μας να μην το αφήσουμε να επισκιαστεί από τις δυσάρεστες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες και που έχουν κάνει άνω-κάτω τις ζωές μικρών και μεγάλων. Είναι στο χέρι μας, να κάνουμε τις επόμενες ημέρες όσο το δυνατόν πιο όμορφες για τα παιδιά μας, γεμάτες χαμόγελα και στιγμές αγαλλίασης και αγάπης!

Αν αναζητάτε, λοιπόν, τρόπο για να μυήσετε τα παιδιά στο πασχαλινό πνεύμα, μην ψάχνετε άλλο αφού το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο AVENUΕ, μπορεί μεν να παραμένει κλειστό, όμως φρόντισε και φέτος να ψυχαγωγήσει τους μικρούς του επισκέπτες με την πιο απίθανη online έκπληξη!

Με οδηγό τον φοβερό Τρελολαγό, τον πιο cool και διασκεδαστικό τύπο των ημερών, τη Μεγάλη Τετάρτη (15/4), το Μεγάλο Σάββατο (18/4) και την Τετάρτη του Πάσχα (22/4) τα social media του AVENUE γεμίζουν με διασκεδαστικές ιστορίες, δραστηριότητες και χειροτεχνίες που θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά και θα τα γεμίσουν χαρά!

Γνωστά παραμύθια «ζωντανεύουν» με αφηγητή τον Τρελολαγό!

Με αφηγητή τον ίδιο τον Τρελολαγό, τα παιδιά έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγαπημένα τους παραμύθια σε πασχαλινό… φόντο και με μπόλικη χιουμοριστική διάθεση!

Στα παραμύθια «Ο λαγός και η χελώνα δεν είχαν λόγο να κάνουν αγώνα!», «Ο λαγός και το τσίρκο της Πανδαισίας μέσα απ’ τα μάτια της φαντασίας» και «Το λιοντάρι και ο λαγός ξαναπαίζουνε στο φως» θα ακούσουμε τον Τρελολαγό να αφηγείται… ιστορίες από τη ζωή του που θα κάνουν τα παιδιά να ξεκαρδιστούν στα γέλια!

Απλά συνδεθείτε στην σελίδα του AVENUE στο Facebook και απολαύστε τις απίθανες αφηγήσεις!

Πασχαλινές κατασκευές με θέμα τον Τρελολαγό!

Η διασκέδαση, όμως, δεν σταματά στα παραμύθια! Ο Τρελολαγός προτείνει στα παιδιά να δημιουργήσουν, με τη βοήθεια των γονιών τους, μοναδικές πασχαλινές κατασκευές με θέμα τον… εαυτό του και με απλά υλικά που έχουν ήδη στο σπίτι. Με αυτές τα παιδιά όχι μόνο θα διασκεδάσουν γεμίζοντας με τον πιο ευχάριστο τρόπο τον χρόνο τους, αλλά και θα στολίσουν το δωμάτιο, την κουζίνα ή την βεράντα με τα πιο όμορφα αναμνηστικά από ένα Πάσχα που μπορεί να διαφέρει από κάθε άλλο, αλλά δεν θα τους στερήσει την χαρά και την αισιοδοξία.

#keep_calm_and_spread_the_love