Τεράστιες οι ανάγκες του άρρωστου πολύτεκνου πατέρα – Χάνουν το σπίτι τους – Πώς θα βοηθήσουμε

Σε ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα ο ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας “Θεόφιλος”  στη σελίδα του στο Facebook απευθύνει εκ νέου έκκληση για βοήθεια και ενίσχυση του άνεργου πολύτεκνου πατέρα 5 παιδιών. Όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι από το Θεόφιλο, η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς εξαιτίας της σκλήρυνσης κατά πλάκας που πάσχει ο πατέρας αδυνατεί να δουλέψει και τα χρέη γιγαντώνονται.

Το κείμενο της έκκλησης έχει ως εξής:

Φέτος το Πάσχα είναι επείγον να βοηθήσουμε αυτήν την οικογένεια με τα 5 ανήλικα παιδάκια που στον πατέρα δυστυχώς παρουσιάστηκε η σκλήρυνση κατά πλάκας. Ήταν άνεργος και τώρα είναι αδύνατον να εργαστεί, έχασε το ένα του μάτι από την αρρώστια, η σύζυγος τώρα πρέπει να φροντίζει τα 5 παιδάκια και εκείνον. Είναι μια εξαιρετική οικογένεια τους οποίους αγαπούμε πολύ και θέλουμε να βοηθήσουμε. Δεν χάνουν την ελπίδα τους στον Θεό, και περιμένουν από εμάς εδώ στον “Θεόφιλος” και τους φίλους μας να τους στηρίξουμε σε αυτή την δύσκολη στιγμή που περνούν.

Οφείλουν ενοίκια ενός χρόνου 2.500 ευρώ, στην Δεη οφείλουν 700 ευρώ και στην Ευδαπ 854 ευρώ. Εμείς αν μας βοηθήσετε θέλουμε να καλύψουμε όλα αυτά τα έξοδα και είδη από σήμερα έχουμε αρχίσει να πληρώνουμε ορισμένες δόσεις με ότι συγκεντρώνετε από εσάς στην τράπεζα :

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5067-021628-838
IBAN : GR6301720670005067021628838
BIC : PIRBGRAA
με την ένδειξη “Η.Μ”

Έχουμε ανάγκη την βοήθεια σας υλική και οικονομική.

Για κάθε πληροφορία τηλεφωνήστε μας στο 210 88 19 397.