Θείος 40χρονου δολοφόνου στη Ρόδο: “Δεν είστε όλες θύματα”

Με κακούγοστο αστείο μοιάζουν πλέον τα λόγια της οικογένειας του 40χρονου θύτη από τη Ρόδο, ο οποίος αφού σκότωσε την πρώην σύντροφό του, αυτοκτόνησε με την ίδια κυνηγετική καραμπίνα.

Μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, άφησε άφωνους τόσο τους παρουσιαστές, όσο και το κοινό που παρακολουθούσε, τόσο με τον λόγο υπεράσπισής του προς τον δολοφόνο όσο και με τον μισογυνισμό του.

Σε έξαλλη κατάσταση η Φαίη Σκορδά άκουγε τον θείο του θύτη να λέει:

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία και παρουσιάζετε ένα πρόσωπο που δεν είναι αυτό που παρουσιάζετε. Ήταν ένας άνθρωπος ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά έκανε και είναι. Από εκεί και πέρα η καθεμία θα πρέπει να σέβεται ο καθένας από εμάς περισσότερο από το περισσότερο.

Όχι μέχρι να μας ρίξετε και άπαξ και σας φτιάξουμε τα σπίτια μας, τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλω την ελευθερία μου… Εντάξει ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο ξαφνικά και γύρισε κι έκανε έτσι. Και για να αυτοκτονήσει πολύ περισσότερο, πρέπει να την έχει λατρέψει.

Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας αλλά δε μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τέρατα. Παρουσιάζετε τελευταία τις γυναίκες σαν θύματα. Δεν είστε όλες θύματα. Υπάρχετε κι εσείς που είστε με αγγελική μορφή, κούκλες αλλά εξωτερικά και μόνο. Στο μέσα βάλτε μία άλλη λέξη. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αλλά δεν θέλω να θίξετε κι εσείς την οικογένειά μου».

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά άρχισε να φωνάζει: «Τι λέει ο άνθρωπος; Είναι για να πάει η αστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε;»

Διαβάστε ακόμα:δολοφο

Αυτές είναι οι νέες εξετάσεις που θα δίνουν από φέτος οι μαθητές στην ΣΤ’ Δημοτικού και Γ’ Γυμνασίου

Βασιλακόπουλος: “Ποιος μου εγγυάται ότι το δικό μου παιδί δεν θα νοσήσει σοβαρά;”

Πίτσα στο τηγάνι σε 15΄ από τον chef Κυριάκο Μελά