Θρήνος στην Iκαρία μετά τον εντοπισμό της σορού του 17χρονου Μιχάλη – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Θρήνος στο χωριό Ακαμάτρα της Ικαρίας, μετά τον εντοπισμό της σoρού του 17χρονου Μιχάλη, του νεαρού κολυμβητή που αγνοούνταν από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτη όπου είχε επισκεφτεί μ έναν φίλο του την παραλία Κυπαρίσσι για κολύμπι.

Οι καμπάνες του χωριού εδώ και μια ώρα που έγινε γνωστή η ανεύρεσή του χτυπούν πένθιμα, με την οικογένεια του να βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς μέχρι και τώρα δεν έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη τα τελευταία λεπτά της ζωής του παιδιού της.

Στο ερώτημα αυτό θα απαντήσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στον 17χρονο μέσα στις επόμενες ώρες που θα βρεθεί η σορός του για νεκροψία στη Σάμο.

Καΐκι εντόπισε τον ατυχο μιχαλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το νεαρό αγόρι εντόπισε νωρίτερα 500 μέτρα από το σημείο της παραλίας, όπου είχε βουτήξει καΐκι, που όλες αυτές τις ημέρες συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα του νησιού, προκειμένου να αναλάβει την διαδικασία ανάσυρσις της σορού του.

Η “μοιραία” βουτιά

Το σημείο αυτό αν κι είχε ελεγχθεί από την θάλασσα πολλές φορές, όπως και από αέρα με ελικόπτερα και drone, ωστόσο δεν είχε δώσει κάποιο αποτέλεσμα, γι αυτό και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως τα μεγάλα κύματα που είχαν αναπτυχθεί εκείνη την ημέρα, προφανώς τον είχαν τραβήξει αρκετά πιο βαθιά, με αποτέλεσμα μόλις άλλαξε ο καιρός να βγει η σορός του προς τα έξω.

Άλλοι πάλι θεωρούν πως η λάσπη που δημιουργήθηκε από τα κύματα ίσως να είχε κρατήσει το νεαρό αγόρι στο βυθό.

Ο 17χρονος Μιχάλης από την Ακαμάτρα Ικαρίας φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, καθώς λάμβανε αγωγή για νεανικό σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 γι αυτό και εικάζεται πως πρέπει να κουράστηκε όσο πάλευε με τα κύματα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Διαβάστε επίσης:

Γνωρίστε την Μαρισύνη, την 13χρονη κολυμβήτρια από την Κρήτη που πήρε το χρυσό – Δεν την πτόησε ούτε ο σεισμός

O 15χρονος Αυγερινός εκ γενετής νεφροπαθής, υπεβλήθη σε μεταμόσχευση και χρειάζεται τη βοήθειά μας

O Βασίλης Μπισμπίκης μάς συστήνει τον 9χρονο γιο του, αποκαλώντας τον… “Σπλάχνο μου”