Θύελλα αντιδράσεων για το παιδάκι που φιλάει το φέρετρο του Μητροπολίτη Λαγκαδά που πέθανε από κορωνοϊό

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων η φωτογραφία ενός μικρού παιδιού που φιλάει το φέρετρο του μακαριστού Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής καί Ρεντίνης Ιωάννη, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Η επίμαχη φωτογραφία του παιδιού που φιλάει το φέρετρο του εκλιπόντος Μητροπολίτη έχει προκαλέσει αρνητική εντύπωση στους χρήστες του διαδικτύου που κάνουν λόγο για απαράδεκτη εικόνα.

Το παιδάκι φορώντας τη μάσκα του έδωσε το παρών στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά  και όπως δείχνει και η φωτογραφία ιερέας το σήκωσε στα χέρια προκειμένου εκείνο να φιλήσει το φέρετρο μέσα στο οποίο βρισκόταν η σωρός του Μητροπολίτη.

Όσοι καταφέρονται εναντίον αυτής της κίνησης τονίζουν ότι σε μια κρίσιμη περίοδο για την πορεία του ιού στη χώρα μας καθώς τα κρούσματα, οι διασωληνωμένοι και οι θάνατοι αυξάνονται ραγδαία, κάποιοι επιμένουν με τις πράξεις και τη συμπεριφορά τους να θέτουν σε μεγαλύτερο κίνδυνο τη δημόσια υγεία.