Τι σημαίνει αδέσποτο; Η απάντηση σε αυτό το συγκινητικό βίντεο από τη Θήβα Βοιωτίας

Ένα αφάνταστα συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε πριν από μερικές ημέρες η ιστοσελίδα zoosos.gr, στο οποίο βλέπουμε μία αδέσποτη γατούλα να ανακαλύπτει και να σώζει τα νεογέννητα γατάκια της που κάποιος υπάνθρωπος προσπάθησε να θανατώσει. Υπάρχει, όμως, ιστορία πίσω από αυτήν της την πράξη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Θήβας «Άγιος Φραγκίσκος» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα την περασμένη Τρίτη το βράδυ για νεογέννητα γατάκια, κλεισμένα σε σακούλα, μέσα σε κάδο σκουπιδιών. Τόσο ο Φιλοζωικός όσο και η πυροσβεστική έσπευσαν στο σημείο, απεγκλώβισαν τα γατάκια και αναζήτησαν τη μαμά τους, η οποία ευτυχώς ήταν κοντά. Εκείνη, όταν η περιοχή ηρέμησε, εμφανίστηκε, άρπαξε το ένα από τα τρία και εξαφανίστηκε.

Οι άνθρωποι του Σύλλογου πήγαν σε φαρμακείο και αγόρασαν γάλα, ενώ ένας από αυτούς πήρε στο σπίτι του τα δύο νεογέννητα γατάκια και τα φρόντισε για δύο μέρες. Στη συνέχεια, δοκίμασαν ξανά να ψάξουν για τη μαμά τους, αφήνοντάς τα σε ένα κουτί κοντά στην «περιοχή» της. Πράγματι, αυτή τη φορά η γατομαμά εμφανίστηκε, τα πήρε και τα δύο και πλέον είναι ξανά όλοι μαζί.

Το καλύτερο; Οι εκπληκτικοί αυτοί άνθρωποι του Συλλόγου, κατέγραψαν τη συγκινητική στιγμή σε βίντεο: