Τι συνέβη όταν ένα παιδί κατάπιε το Fidget Spinner με το οποίο έπαιζε;

Ενώ όλα έδειχναν ότι τα βράδυ του Σαββάτου θα κυλούσε ήρεμα και ομαλά εντούτοις ήταν η αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στην μικρή κόρη της Kelly Rose Joniec.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Kelly επέστρεφε με την κόρη της Britton στο σπίτι μετά από ένα πάρτι στο κολυμβητήριο. Διένυαν τη συνηθισμένη διαδρομή με το αυτοκίνητο όταν η μητέρα αντιλήφθηκε ότι η Britton που καθόταν στο πίσω κάθισμα έκανε έναν περίεργο θόρυβο. Αναστατωμένη η μητέρα, κοίταξε από το καθρέφτη το κάθισμα που βρίσκονταν η κόρη της και τότε ήρθε αντιμέτωπη με μια απίστευτη κατάσταση.

Είδα το πρόσωπο της να αναψοκοκκινίζει, να βγαίνουν σάλια από το στόμα της – ευτυχώς μπορούσε ακόμα να αρθρώσει λέξεις αλλά είχε τρομοκρατηθεί πάρα πολύ με αυτό που της συνέβαινε. Σταμάτησα το αυτοκίνητο και την άρπαξα αμέσως για να τη βοηθήσω” διηγείται η μητέρα της αναπολώντας τα όσα παρά λίγο τραγικά συνέβησαν.

“Μου έδειξε το λαιμό της και μου είπε ότι κατάπιε κάτι. Έσπευσα να της κάνω τη μέθοδο Χάιμλιχ (Heimlich) που ήξερα ότι είναι η πρώτη κίνηση που κάνουμε όταν αντιληφθούμε ότι ξένο σώμα φράσσει τον αεραγωγό. Όσο κι αν προσπάθησα δεν είχε αποτέλεσμα αυτή η μέθοδος. Τότε η Britton ψέλλισε ότι κάθως είχε πάρει το Fidget Spinner και το είχε φέρει κοντά στο στόμα της για να το καθαρίσει, μια απροσεξία ήταν αρκετή για να καταπιεί ένα κομμάτι του παιχνιδιού ” ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα στο Infokids.com.cy