Μάθετε πώς να βοηθήσετε τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά με τα πρότυπά τους!

Τα πρότυπα παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών. Και ενώ στα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, τα σημαντικότερα πρότυπα χωρίς αμφιβολία είναι οι γονείς του, μεγαλώνοντας θα δεχθεί επιρροές είτε από το σχολείο, είτε από τις παρέες του, είτε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώστε στη συνέχεια να τις αξιολογήσει και να χαράξει το δικό του μονοπάτι στη ζωή.

Η υιοθέτηση υγιών προτύπων συμπεριφοράς βοηθά τα παιδιά να ανακαλύψουν τα πάθη τους, και όσο παράξενο κι αν ακούγεται, αρκεί μονάχα αυτά τα μικρά πλασματάκια να βάλουν κάτι στο μυαλό τους και είναι έτοιμα να πραγματοποιήσουν ακόμα και τα πιο τρελά τους όνειρα! Συχνά έρχεται στο νου μου το πρόσωπο της 8χρονης ανιψιάς μου κάθε φορά που μιλάει για την αγαπημένη της χορεύτρια, με τα μεγάλα της μάτια να λάμπουν από ευτυχία όταν μου εξομολογείται πόσο θα ήθελε να της μοιάσει και να ακολουθήσει τα βήματά της!

Στην πραγματικότητα, τα άτομα που ασκούν θετική επιρροή στα παιδιά αποτελούν ένα σπουδαίο κίνητρο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη χάραξη της δικής τους πορείας και την επίτευξη των στόχων τους. Είναι πολύ σημαντικό για ένα παιδί να θέτει στόχους και να ενεργεί με συγκεκριμένο τρόπο για να τους πετύχει. Κι όταν ένα παιδί μαθαίνει να βάζει στόχους από μικρή ηλικία, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τις πιθανότητες να πετύχει και σαν ενήλικας! Όσο για εμένα, καμαρώνω κάθε φορά που παρακολουθώ παράσταση της μικρής και συγχρόνως συγκινούμαι όταν μου αφιερώνει κάποια από τις χορογραφίες της!

Φέτος το καλοκαίρι, η Kinder βοηθά τα παιδιά να έρθουν ακόμα πιο κοντά με τα πρότυπά τους, χάρη στο σοκολατένιο αυγό Kinder Joy και τα Τeen Ιdols! Πρόκειται για 16 διαχρονικά και σύγχρονα ινδάλματα που απεικονίζονται σε εφηβική ηλικία, για να δώσουν τροφή στα όνειρα των μικρών φίλων μας! Η συλλογή εμπλουτίζεται με διασκεδαστικά αξεσουάρ της κάθε μινιατούρας, αναδυόμενες κάρτες με αυτόγραφα και πληροφορίες για κάθε Teen Idol, αυτοκόλλητα και άλλα απίθανα δώρα! Και όλα αυτά, μέσα στο απολαυστικό αυγό Kinder με τη λαχταριστή απαλή κρέμα από γάλα και κακάο και τις δύο τραγανές σοκολατένιες μπουκίτσες!

Δημοφιλείς και ιδιαίτερα αγαπητές προσωπικότητες παγκοσμίως από το χώρο της ιστορίας, του αθλητισμού, της μουσικής και της διασκέδασης, προτρέπουν τα παιδιά να στοχεύουν ψηλά, να σκέφτονται προτού ενεργήσουν και να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Χωρίς αμφιβολία, η 8χρονη ανιψιά μου ταυτίζεται απόλυτα με τις αθλητικές προσωπικότητες και την αντοχή, την επιμονή και την πειθαρχία που τις διακρίνει. Χάρη στο Kinder Joy μπορεί να δημιουργήσει μια συλλογή από μινιατούρες-πρωταθλητές, που θα της υπενθυμίζει το δικό της στόχο προς την επιτυχία!

Ανακαλύψτε κι εσείς με ποια από αυτές τις προσωπικότητες ταυτίζεται περισσότερο το παιδί σας και δώστε του την ευκαιρία να ανακαλύψει ταλέντα και ικανότητες που θα το βοηθήσουν να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμμετέχετε στο quiz-personality test της Kinder για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό Teen Idols και αυτομάτως να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε απολαυστικά δώρα Kinder Joy!