Αρχική Διαγωνισμοί 1 τυχερό παιδί κερδίζει ένα δίωρο Survivor Kids Πάρτι αξίας 300€ από το ilikeparty.gr

1 τυχερό παιδί κερδίζει ένα δίωρο Survivor Kids Πάρτι αξίας 300€ από το ilikeparty.gr

Πλησιάζουν τα γενέθλια του παιδιού σας και προετοιμάζεστε για το καθιερωμένο πάρτι του; Έχετε βαρεθεί τα τετριμμένα και θέλετε να του κάνετε κάτι ξεχωριστό που θα το θυμάται για μια ζωή; Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σας συστήσουμε το Survivor Kids πάρτι που διοργανώνει το ilikeparty.gr και τα οποία έχουν γίνει η πρώτη επιλογή όσων παιδιών θέλουν να διοργανώσουν ένα πάρτι που θα ξετρελάνει όλους τους τους φίλους.

Ας γνωρίσουμε το Survivor Kids πάρτι 

Το παιχνίδι αρχίζει και η περιπέτεια ξεκινά. Τα καλεσμένα παιδια χωρίζονται σε Δύο ομάδες Επώνυμοι –Μαχητές υπό την καθοδήγηση των δύο εμψυχωτών ανιματέρ, του Αργύρη Ναστόπουλου, τραγουδιστή του συγκροτήματος των One για την ομάδα των Επωνύμων και του Δημήτρη για την ομάδα μαχητών.

Οι ανιματέρ διοργανώνουν ένα ομαδικό πρόγραμμα με πολλά κινητικά παιχνίδια & διαγωνισμούς με αξεσουάρ (αντικείμενα) που φέρνουν οι ίδιοι. Το κυρίως μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει το καλύτερο σύστημα γυμναστικής έτσι ώστε η ασφάλεια κατά την άσκηση να συναντά τη διασκέδαση και το τέλειο αποτέλεσμα Οι γυμναστές-Ανιματερ σχεδιάζουν το κάθε στάδιο της προπόνησής των καλεσμένων παιδιών και με βάση ενός προπονητικού προγράμματος, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και στόχους να σας καθοδηγήσουν με ασφαλή τεχνική των ασκήσεων –παιχνιδιών να πετύχουμε το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τραυματισμούς λόγω ανταγωνισμού . Αποτελέσματα Μυϊκή ενδυνάμωση Καρδιο-αναπνευστική αντοχή Βελτίωση ελαστικότητας Αποκατάσταση τραυματισμών Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος Καλλιέργεια ισορροπίας Βελτιώση στάσης σώματός.

survivor kids party

Το Survivor Kids Party δημιουργήθηκε για να δώσει χαρά σε όσους βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια με βάση την σωστή γυμναστική... Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους Functional Training ώστε τα παιδιά να έχουν άμεσα τα καλυτερα αποτελέσματα. Έχουμε εξελίξει το καλύτερο σύστημα γυμναστικής ώστε η ασφάλεια κατά την άσκηση-παιχνίδι να συναντά τη διασέδαση και το σωστό αποτέλεσμα χωρίς τραυματισμούς!

Ελάτε να 'ταξιδέψουμε' μαζί στον μοναδικό κόσμο του Survivor Party με ασφάλεια και ψυχαγωγία!

Παραδοσιακά – κατασκηνωτικά παιχνίδια , τύπου σκυταλοδρομιών , παιχνίδια παρατηρητικότητας , ισορροπίας σε σχοινιά,κουβαδοδρομίες 

Κατάλληλο για παιδιά από 8 εως 15 ετών – οι δοκιμασίες και τα παιχνίδια προσαρμόζονται με βάση την ηλικιακή ομάδα .

survivor kids

Οι δοκιμασίες του Survivor Πάρτι

Οι Δοκιμασίες είναι συνολικά 20 αλλα ανάλογα με τον χώρο και τις ηλικίες των παιδιών σε κάθε εκδήλωση εξελίσσονται από 3-6 δοκιμασίες  Τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες, με δύο χρώματα διαχωριστικές υφασμάτινες μπαντάνες ή περιβραχιόνια.  H πρώτη ώρα αναλώνεται με το πέρασμα της “αρένας”, με διαδρομή που τροποποιείται με βάση την ηλικία των παιδιών. Γίνεται μικρή διακοπή για το “έπαθλο” του φαγητού και συνεχίζουμε με τις δοκιμασίες !!

Τα παιχνίδια-δοκιμασίες είναι 20 και επιλέγονται από την ομάδα μας ανάλογα την ηλικία των καλεσμένων παιδιών , και χωρίζονται σε ομάδες των πέντε. Η ομάδα που θα περάσει πρώτη τις δοκιμασίες, αμείβεται με το δεύτερο “έπαθλο” ΄Το είδος και ο βαθμός δυσκολίας των δοκιμασιών, προσαρμόζονται και με βάση την ηλικία των παικτών, αλλά και τον χώρο που έχουμε στη διάθεσή μας.

Όταν τα παιδιά είναι μικρά, ο τρόπος διεξαγωγής των δοκιμασιών διακριτικά ελέγχεται από τους γυμναστές, ώστε να μην υπάρξει στο τέλος μία ομάδα που θα υπερέχει.Η ισοπαλία επιβραβεύει ΟΛΑ τα παιδιά με τα τελικά έπαθλα. Αντίθετα, σε περίπτωση που οι παίκτες είναι μεγάλοι, οι δοκιμασίες είναι πραγματικές και υπάρχει νικήτρια ομάδα. Αυτό το επιλέγετε εσείς.

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : υφασμάτινες μπαντάνες-περιβραχιόνια + 6 δοκιμασίες survivor (με όλα τα αντικείμενα που απαιτούνται) + έπαθλα + μετάλλια

survivor kids

i like party

I LIKE PARTY
Λεωφόρος Συγγρού 203
Νέα Σμύρνη – Αθήνα
info@ilikeparty.gr
210 9967562 & 6982178813

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσει το παιδί σας ένα δίωρο Survivor Kids Πάρτι αξίας 300€ προσφορά από το ilikeparty.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδί σας ένα δίωρο Survivor Kids Πάρτι αξίας 300€ προσφορά από το ilikeparty.gr.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 12η Ιουνίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.744 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Μαριάννα Στρουσοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter