Αρχική InfoDad Την Κυριακή 18 Ιουνίου γιορτάστε τη γιορτή του πατέρα στο Hard Rock Cafe

Την Κυριακή 18 Ιουνίου γιορτάστε τη γιορτή του πατέρα στο Hard Rock Cafe

Την Κυριακή 18 Ιουνίου, το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται τη Γιορτή του Πατέρα, από τις 13.00 – 16.00, με μια μέρα ειδικά αφιερωμένη στους αγαπημένους μας μπαμπάδες!

Η μέρα θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και στιγμές χαλάρωσης για τους μπαμπάδες, όσο τα παιδιά θα ετοιμάζουν για εκείνους όμορφες χειροτεχνίες!

Την Ημέρα του Πατέρα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γευματίσουν με τους γονείς τους στο Hard Rock Cafe, δοκιμάζοντας όλοι μαζί τα λαχταριστά του πιάτα, ενώ ακόμη θα διασκεδάσουν ακούγοντας μουσική και δημιουργώντας πρωτότυπες χειροτεχνίες!

Παράλληλα, οι μπαμπάδες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν μια βαρελίσια μπίρα, απολαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο ξέγνοιαστα την Κυριακή τους!

Η Κυριακή 18 Ιουνίου είναι για κάθε μπαμπά, η ιδανική ευκαιρία να βρεθεί στο Hard Rock Cafe Athens και να περάσει πολύτιμο και παράλληλα διασκεδαστικό χρόνο με το παιδί του!

Ελάτε με τα παιδιά σας και το προσωπικό του Hard Rock Cafe θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα, συμβάλλοντας σε μια αξέχαστη μέρα!

#FathersDay
#ThisIsHardRock

Hard Rock Cafe Αθήνα
Αδριανού 52, Μοναστηράκι
210 32 45 170


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.