Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου μεταμορφώθηκε και εντυπωσιάζει τους μικρούς μαθητές

Επιστρέφοντας στα θρανία οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρανιδίου Αργολίδας έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς η γνώριμη όψη του σχολείου τους άλλαξε ενόσω αυτό ήταν κλειστό λόγω της πανδημίας.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και με την επιμέλεια της αντιπροέδρου κυρίας Μαίρης Μπουζιούνη το σχολείο ανακαινίστηκε, γέμισε χρώμα, όμορφες τοιχογραφίες και οι γκρίζοι άχαροι τοίχοι πλέον είναι γωνιές καλλιτεχνικής έκφρασης.

Οι γονείς ένωσαν τις δυνάμεις τους, επιστράτευσαν το μεράκι και τη δημιουργικότητά τους με στόχο να προσφέρουν ένα αναβαθμισμένο σχολικό περιβάλλον στους μαθητές. Ένα περιβάλλον πιο όμορφο, φιλικό και ασφαλές, όπου οι μαθητές θα περνάνε ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες τους. Ένα σχολείο που θα αγαπήσουν! Ένα σχολείο που θέλουν!

Όπως δήλωσαν στο Infokids.gr εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων “ Κατά τη διάρκεια που το σχολείο μας παρέμεινε κλειστό λόγω της πανδημίας, εμείς κάναμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες πράξη, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και προσπαθήσαμε να το ομορφύνουμε! Ανταμοιβή μας; Ο ενθουσιασμός στα πρόσωπα των παιδιών αντικρίζοντας τον ανανεωμένο και γεμάτο χρώματα εσωτερικό και αύλειο χώρο του σχολείου μας επιστρέφοντας σε αυτό μετά από 3 μήνες σχεδόν. Δεν τελειώσαμε όμως….θα υπάρχει και συνέχεια….”

Η προσπάθειά τους αξίζει συγχαρητήρια και μας υπενθυμίζει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο , όταν υπάρχει θέληση.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εικαστική μεταμόρφωση του σχολείου

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα χρώματα ήταν προσφορά του Δήμου Ερμιόνιδας.