Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου ανακαινίστηκε και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές

Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου την προσεχή Δευτέρα θα επιστρέψουν στα θρανία και θα τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη καθώς ενόσω τα μαθήματα συνεχίζονταν εξ αποστάσεως, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου.

Οι συγκεκριμένες εργασίες αφορούσαν, μεταξύ άλλων, ελαιοχρωματισμούς στο σύνολο των αιθουσών, αποκαταστάσεις φθαρμένων σημείων, καθαρισμούς εντός και εκτός του σχολικού κτηρίου, αλλά και του προαύλιου χώρου, καθώς και συντήρηση των κλιματιστικών.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ.Ντίνος Τσουκαλάς δήλωσε σχετικά: «Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και τον Αντιδήμαρχο κ.Ζαχαρία Χοχτούλα, συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Σειρά, αυτή τη φορά είχε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου, το οποίο παρουσίαζε σημαντικές φθορές σε διάφορα σημεία εντός και εκτός κτηρίου, ενώ τα κλιματιστικά επί σειρά ετών δεν είχαν συντηρηθεί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Διευθύντρια του Σχολείου κ.Μαρία Μαραγκού, τους δασκάλους, αλλά και το προσωπικό του Δήμου για τη συνεργασία και το αποτέλεσμα.

Όπως έχουμε ήδη επισημάνει αρκετές φορές, βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον εκπαίδευσης στα παιδιά μας».