Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να καλωσορίσει στην τάξη τα πρωτάκια

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα πρωτάκια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου που κάθισαν χθες  για πρώτη φορά στα θρανία του σχολείου.

Το Δημοτικό είναι για το παιδί που θα φοιτήσει στην  Α΄ τάξη μια καινούρια πραγματικότητα, με άλλη χωροταξική εικόνα με διαφορετικό εξοπλισμό, διαφορετική επίπλωση,  πολλούς μαθητές και δασκάλους, με άλλες δραστηριότητες, απαιτήσεις, καθήκοντα και υποχρεώσεις και για πολλά παιδιά είναι μια αγχωτική μετάβαση.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου θέλησε να κάνει την πρώτη μέρα των μικρότερων μαθητών του σχολείου μια ευχάριστη εμπειρία που θα θυμούνται για πάντα και για αυτό εμπνεύστηκε και υλοποίησε ένα πρωτότυπο τρόπο καλωσορίσματος στο νέο σχολικό περιβάλλον.

Περνώντας για πρώτη φορά οι μαθητές στην τάξη τους αντίκρισαν μια όμορφη εικόνα. Μια αίθουσα γεμάτη με πολύχρωμα μπαλόνια και σε κάθε καρέκλα τους περίμενε μια χάρτινη τσάντα που περιείχε την πρώτη τους γραφική ύλη. Μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μολύβια και γόμες.

Όπως δήλωσαν και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρά τις δύσκολες συνθήκες καταφέραμε να υποδεχτούμε τους μικρούς μας φίλους

Ευχόμαστε ολόψυχα  καλή πρόοδο, προκοπή και υγεία στους λιλιπούτειους μαθητές!