Το 8o Santa Run επιστρέφει στο Ο.Α.Κ.Α και περιμένει μικρούς και μεγάλους

Το 8o Santa Run επιστρέφει στο Ο.Α.Κ.Α και περιμένει μικρούς και μεγάλους

Ο πιο διασκεδαστικός, χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου της Αθήνας, το Santa Run, επιστρέφει στο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης» για να προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους!

Σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η 8η κατά σειρά διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί!

Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την Πύλη Α στο O.A.K.A Σπύρος Λούης, θα πραγματοποιηθεί μια συμβολική διαδρομή 2 χιλιομέτρων, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν, να διασκεδάσουν και να μπουν για τα καλά στο εορταστικό κλίμα της εποχής, ντυμένοι Αγ. Βασίληδες.

Το 8o Santa Run επιστρέφει στο Ο.Α.Κ.Α και περιμένει μικρούς και μεγάλους

Το Santa Run έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός, με παράλληλο στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Ο Γενικός Συντονιστής-Διευθυντής του Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης», κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής δήλωσε:

«Το Ο.Α.Κ.Α και οι άνθρωποι του θα στηρίζουν πάντα δράσεις που ως στόχο έχουν να βελτιώσουν την κοινωνία και να στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα. Τα Χριστούγεννα, ήταν και θα είναι πάντα, μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε άνθρωπο που ανεξαρτήτως της ηλικίας του, θέλει να κάνει την ψυχή του να χαμογελά. Είμαστε εδώ, μαζί με την ομάδα του Holmes Place και του Make A Wish για να τους βοηθήσουμε να το κάνουν πράξη.»

Ο Γενικός Διευθυντής των Holmes Place, Παναγιώτης Μπάζος : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διοργάνωση του Santa Run στο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης» και ελπίζουμε σε ένα sold out, που θα ενισχύσει με τον καλύτερα δυνατό τρόπο τους σπουδαίους σκοπούς του MAKE A WISH.»

Επιπρόσθετες πληροφορίες: Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ για ενήλικες και παιδιά (όπου περιλαμβάνεται η στολή του Άι Βασίλη). Οι εγγραφές πραγματοποιούνται σε ένα από τα παρακάτω Holmes Place Clubs:

Holmes Place Maroussi
(Αγίου Κωνσταντίνου 40, τηλέφωνο επικοινωνίας – 2106196791)

Holmes Place Glyfada
(Γρ. Λαμπράκη 83, τηλέφωνο επικοινωνίας – 2109690096)

Holmes Place Athens
(Σταδίου 4 & Βουκουρεστίου, τηλέφωνο επικοινωνίας – 2103259400)

Χορηγοί της διοργάνωσης θα είναι: Το Arla Protein, μία πρωτοποριακή σειρά γευστικών προϊόντων, με φυσική πρωτεΐνη γάλακτος και χαμηλά λιπαρά. Η Melissa με τα πεντανόστιμα ζυμαρικά της, τα Starbucks, με τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα ροφήματα και το Bread Factory, με τα Χριστουγεννιάτικα κεράσματα του.

Χορηγός επικοινωνίας θα είναι το BOOMmag και ο ραδιοφωνικός σταθμός Galaxy 92 FM Christmas Edition.