Το musical “ALICE” του Armani Musical Theater Center έρχεται στο Θέατρο OLVIO (από 07/10)

Tο Armani Musical Theater Center του Αntonio Αrmani με πλούσιο βιογραφικό και συνεργασίες όπως Andrew Lloyd Webber και Franco Zeffirelli παρουσιάζει την υψηλής αισθητικής μουσικοθεατρικοχορευτική, διαδραστική παράσταση για παιδιά «ALICE» σε σκηνοθεσία της βραβευμένης και με πολλές παιδικές παραστάσεις στο ενεργητικό της, Μαρίας Κατσιώνη, βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Lewis Carroll Alice s adventures in Wonderland (η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων), σ΄ ένα από τα πιο σύγχρονα θέατρα της Αθήνας, το θέατρο ΟLVIO.

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 θα παρουσιαστεί από τους συντελεστές της παράστασης διαδραστική performance – έκπληξη στην πλατεία Συντάγματος και σε ώρα που θα ανακοινωθεί οσονούπω.

Η μουσικοθεατρικοχορευτική –παράσταση ALICE απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε συλλόγους κι έχει στόχο, όχι μόνο να ψυχαγωγήσει, αλλά και να εμφυσήσει στα παιδιά μηνύματα για την ενηλικίωση, καθώς και να τα εντάξει στη διάδραση μιας παράστασης, καθώς κατά τη διάρκεια της η Αlice και η παρέα της βάζουν ερωτήσεις στα παιδιά και τα παιδιά πολλές φορές θα αποφασίσουν για το τι θα γίνει παρακάτω!!!!!!!

Οι ηθοποιοί μας χορεύουν, τραγουδούν και μεταμορφώνονται συνέχεια, χαρίζοντας ένα ταξίδι διαφυγής στα παιδιά, τα οποία θα εντυπωσιαστούν από τα videos της παράστασης, τα ειδικά εφέ και τα χειροποίητα, με ανακυκλώσιμα υλικά, κοστούμια της.

Η παράσταση όντας διαδραστική, στοχεύει να νιώσουν τα παιδιά ότι, όσο κι αν ο σημερινός κόσμος φαντάζει κάποιες φορές στα μάτια τους έως και παρανοϊκός, η προσωπικότητα τους είναι εκείνη που μπορεί να τον αντιμετωπίσει και να τον κερδίσει. Έτσι τα παιδιά μαζί με την Alice θα βγουν στο φως σε ένα μεγάλο πάρτι!!! δικαιώνοντας τα παιδιά όλου του κόσμου, τα παιδιά μας!

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η Alice  είναι ένα κορίτσι λίγο πριν την εφηβεία. Βρισκόμαστε στο πάρτυ γενεθλίων της Αlice που είναι απελιπιστικά βαρετό γιατί δεν υπάρχει κανένα παιδί. Έτσι η Alice αναγκάζεται να διαφύγει σε μια κουνελότρυπα, ακολουθώντας έναν κομψό κούνελο και να προσγειωθεί σ’ έναν παράξενο κόσμο, όπου θα έρθει αντιμέτωπη με… (Η Alice δε μας αφήνει να αποκαλύψουμε περισσότερα, γιατί πρέπει να την ακολουθήσουν και να τη βοηθήσουν μόνο ΠΑΙΔΙΑ!)

Οι συντελεστές της παράστασης

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Γρηγορίου, Νάγια Δούκα, Μαρία Παπαγεωργίου, Joanna Ntousopoulos, Μαγδαληνή Αγιομαυρίτη, Ελένη Κόρδα, Μιχαήλ Άγγελος Δρόσος, Έλενα Βαρσάμη, Ηλιάνα Δούκα, Έλενα Γαβρά.

Καλλιτεχνική διεύθυνση & διασκευή τραγουδιών: Αntonio Armani

Σκηνοθεσία & διασκευή κειμένου: Μαρία Κατσιώνη

Κινησιολογία – Χορογραφίες: Γεωργία Καραμέρου

Multimedia Artist: Angie Sklavenitis

Σχεδίαση κουστουμιών: Άννα Σούρα και Άννα Σοφία Τάμπλερ

Make up: Freddy | Make up stage

Γενικές Πληροφορίες

Παραστάσεις

Για το μήνα Οκτώβριο, τις Κυριακές 7, 14, 21, 28/10 και ώρα 3μ.μ.

Εισητήριο: 6 ευρώ

Διάρκεια: 60 λεπτά με διάλειμμα.

Πληροφορίες – Κρατήσεις για σχολέια, Συλλόγους και Ομάδες http://www.olviotheater.gr/, Δημήτρης Λαζάρου, τηλ. 6953001309, e-mail: repdla@hotmail.com  και dimitriolazarou@gmail.com. Μαρία Κατσιώνη, τηλ. 6948588094

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης

Θέατρο ΟLVIO

Ιερά οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός