Αρχική Προτάσεις Αγοράς Το νέο Bio-Oil Dry Skin Gel ήρθε για να βάλει τέρμα στο ξηρό δέρμα

Το νέο Bio-Oil Dry Skin Gel ήρθε για να βάλει τέρμα στο ξηρό δέρμα

Άλλοτε έντονη, με συμπτώματα όπως τράβηγμα, σκάσιμο, ξεφλούδισμα ή κνησμό και άλλοτε σχεδόν ανεπαίσθητη, η ξηρότητα είναι μια κατάσταση που ταλαιπωρεί το δέρμα, το κάνει πιο ευάλωτο και, συχνά, το απειλεί με πρώιμη γήρανση.

Δεν πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο κι ούτε έχει να κάνει αποκλειστικά με την ηλικία.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ξηρότητα στερεί την επιδερμίδα από το υπέροχο βελούδινο αίσθημα της απαλότητας και της υγείας.

Το νέο Bio-Oil Dry Skin Gel

Όμως, για να καταπολεμηθεί χρειάζεται στοχευμένη φροντίδα από τους ειδικούς – και συγκεκριμένα από το αγαπημένο Bio-Oil, που σήμερα μας συστήνει το νέο του μέλος και ιδανικό σύμμαχό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της  ξηρότητας: το νέο Bio-Oil Dry Skin Gel που, με την εξειδικευμένη του φόρμουλα, λέει ΒΑΛΤΕ ΤΕΡΜΑ στο Ξηρό Δέρμα!

Μία από τις καινοτομίες στη σύνθεσή του είναι το επαναστατικό format σε μορφή gel, εξειδικευμένο για την αντιμετώπιση της ξηρότητας, που περιέχει 50% Bio-Oil και μόνο 3% νερό, συνδυάζοντας έτσι τη βαθιά θρέψη ενός ελαίου με την απορροφητικότητα μιας κρέμας.

Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα στην επιδερμίδα του σώματος ή και του προσώπου και είναι το πιο κατάλληλο προϊόν ενυδάτωσης, ειδικά σε περιόδους έντονης ξηρότητας.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα της κλινικής μελέτης ότι το 86% των χρηστών, έπειτα από χρήση δύο εβδομάδων, είδαν σημαντική μείωση της ξηρότητας στο δέρμα τους.

Αναζητήστε το νέο Bio-Oil Dry Skin Gel, στα φαρμακεία, σε συσκευασίες των 50ml, 100ml και 200ml.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.