«8χρονη νεκρή ανήμερα των γενεθλίων της…»: Το συγκλονιστικό video που πρέπει να δουν όλοι οι οδηγοί

Ο γνωστός σκηνοθέτης πίσω από την τηλεοπτική επιτυχία “Το Νησί”, Θοδωρής Παπαδουλάκης, το τελευταίο διάστημα ασχολείται με βίντεο κοινωνικής αφύπνισης όπως το “Ο αδερφός μου”που ανέδειξε τα προβλήματα μετακίνησης που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κινητικά προβλήματα..

Σήμερα, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ακόμα συγκλονιστικό βίντεο που μιλά για τον θανατηφόρο συνδυασμό “Αλκοόλ και οδήγηση” που δυστυχώς έχει κόψει το νήμα της ζωής εκατοντάδων συνανθρώπων μας καθώς τα τροχαία δυστυχήματα αποτελούν μάστιγα για την χώρα μας. Η Ελλάδα έχει χάσει σε τροχαία τα τελευταία πενήντα χρόνια περισσότερους απ’ όσους έχασε σε πολέμους και σε εμφυλίους! Είδε να καταλήγουν ανάπηροι, παραπληγικοί και τετραπληγικοί περισσότεροι πολίτες, απ’ όσους θα μπορούσαν να καταλήξουν έτσι εάν η χώρα βρίσκονταν διαρκώς σε εμπόλεμη ζώνη!

Τραγωδία στην άσφαλτο – 8χρονη νεκρή ανήμερα των γενεθλίων της

Ένας άντρας καθισμένος σε ένα τραπέζι, με ένα ποτήρι νερό μπροστά του. Ένα όμορφο κορίτσι σβήνει 8 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του. Οι μνήμες ξυπνούν, οι λέξεις δε χωρούν να περιγράψουν πώς σε μια στιγμή όλα μπορούν να αλλάξουν, όχι για μία αλλά για πολλές ζωές ταυτόχρονα. Και μετά, ούτε ένα ποτήρι νερό δε θα είναι πια το ίδιο…

Αυτή η δυνατή ιστορία είναι το σενάριο της ταινίας κοινωνικής αφύπνισης που στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα “Πριν οδηγήσουμε υπό την επήρρεια αλκοόλ… Ας σκεφτούμε το κακό που μπορεί να προξενήσουμε όχι μόνο στον εαυτό μας, αλλά και στον συνάνθρωπο μας.”

Δείτε το συγκλονιστικό  video