Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Μαζί κηδεύτηκαν πατέρας και 4χρονος Βασιλάκης – Κατέρρευσε η μάνα – Η έκκληση της γιαγιάς

Μαζί στη ζωή μαζί και στο τέλος

Συγγενείς του μικρού 4χρονου Βασιλάκη έφτασαν στο νεκροταφείο της Παλλήνης προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο. Το ίδιο και συγγενείς του 27χρονου πατέρα του. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην σημειωθούν έκτροπα . Τραγικές φιγούρες η 21χρονη μητέρα του 4χρονου παιδιού και η μητέρα του δράστη και αυτόχειρα.

0 4χρονος ήταν αβάπτιστος

Σύμφωνα με πληροφορίες, από συγγενείς η κηδεία του παιδιού και η ταφή του έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Ο ιερέας διάβασε τον αυτόχειρα και στην συνέχεια έγινε η ταφή του. Το τετράχρονο ήταν αβάφτιστο λένε συγγενείς που βγήκαν από το νεκροταφείο και γι’ αυτό δεν το διάβασε ο παπάς! Θα το βάφτιζαν το καλοκαίρι αλλά δυστυχώς το κάκο συνέβη.

«Δεν αντέχω άλλο να είμαι και μάνα και πατέρας»

«Δεν αντέχω άλλο να είμαι και μάνα και πατέρας o χωρισμός δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί» ήταν τα τελευταία λόγια του 27χρονου πάνω σε ένα λευκό χαρτί που έγραψε λίγο πριν το μοιραίο.  Στο σημείωμα ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας αναφερόταν στον χωρισμό του από την 21χρονη, λέγοντας πως δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ, πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη και πως δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση και είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος.

«Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις»

«Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις» έγραψε ο 27χρονος, ζητώντας στη συνέχεια «ειλικρινή συγγνώμη» για ότι έκανε. Κανείς δεν ξέρει αν το σημείωμα γράφτηκε μετά τη δολοφονία του μικρού αγοριού και πριν την αυτοχειρία του πατέρα, ή αν είχε προαποφασίσει ολόκληρη την εξέλιξη και το είχε γράψει νωρίτερα. Ο 27χρονος αναφέρει πως το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, οδηγώντας τους αστυνομικούς στην εκτίμηση ότι η δολοφονία του έγινε στον ύπνο του, κάτι που εξηγεί και το γεγονός ότι οι γείτονες δεν άκουσαν τους δύο πυροβολισμούς.

Ψυχολογικά προβλήματα είχε ο μπαμπάς

Ο νεαρός φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε χάσει από μικρός τον πατέρα του -κάτι που τον στιγμάτισε αλλά όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ. Όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής, η τραγωδία έλαβε χώρα αρκετές ώρες πριν από την αποκάλυψή της, το πρωί της Κυριακής.

Η έκκληση της γιαγιάς

«Θέλω να πω σε όλα τα κοριτσάκια που έχουν παιδάκια και κακοποιούνται από τους άντρες τους, να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν μακριά… Να φύγουν και να σωθούν τα κορίτσια και τα παιδιά τους. Τη Γιάννα μου της πήρανε, το αγοράκι της, το Βασιλάκι μου» λέει η γιαγιά του άτυχου παιδιού.

Η μάνα της 21χρονης λυγίζει μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε το σπιτικό της, όπως αναφέρει το star. Έχασε το 4χρονο εγγονάκι της και προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην κόρη της. «Ο Βασίλης ερχόταν σε εμένα και έλεγε “Γιαγιά μου σ΄ αγαπάω πολύ”. Μου έλεγε η Γιάννα μου ότι με χτυπάει. «Δε πειράζει μανούλα μου». Πω πω δεν μπορώ αφήστε με» λέει και λιποθυμά.