Τραγωδία στο Χαλάνδρι: “Δεν αντέχω άλλο να είμαι μάνα και πατέρας” – Όσα έγραφε το σημείωμα του παιδοκτόνου

Η είδηση του θανάτου ενός μικρού αγοριού 4 ετών από τα χέρια του ίδιου του πατέρα συγκλονίζει από εχθές το πανελλήνιο.

Ένας νέος άντρας, μόλις 27 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του αφού πρώτα είχε σκοτώσει με καραμπίνα το παιδί του.

Τα στοιχεία για την διαλεύκανση της υπόθεσης είναι ακόμα θολά, αλλά ένα σημείωμα που βρέθηκε και φέρεται να ανήκει στον 27χρονο παιδοκτόνο και αυτόχειρα ρίχνει φως στα αίτια της τραγικής αυτής ιστορίας.

Τι αναφέρει το σημείωμα

Ο 27χρονος που δεν δίστασε να σκοτώσει το παιδί του, άφησε σημείωμα, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο λόγος που τον οδήγησε στο ειδεχθές έγκλημα, ήταν η απόρριψη από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του δολοφονημένου παιδιού.

Ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας κατηγορεί τη σύζυγό του για εγκατάλειψη.

Γράφει, επίσης, πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη, πως δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση και είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος. Το σημείωμά του καταλήγει με ένα «μεγάλο συγγνώμη»

Ένα άλλο σενάριο αναφέρει πως ο 27χρονος φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των 14 ετών, όταν έχασε τον πατέρα του από καρκίνο. Πάντως δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, δικοί του άνθρωποι τον προέτρεπαν να το κάνει.

Το βίαιο παρελθόν του 27χρονου

Συγκλονισμένη μίλησε στο newsit.gr γειτόνισσα του δράστη και αυτόχειρα. Ο 27χρονος ανιψιός της ήταν βίαιος από μικρός και είχε φτάσει σε σημείο να χτυπά τόσο τη μητέρα όσο και την αδερφή του. Μάλιστα άρχισε να αναπτύσσει παραβατική συμπεριφορά. Ενδεικτικό ήταν πως είχε συλληφθεί το 2015 για ληστεία σε σπίτι στον Γέρακα όπου και διέμενε, ωστόσο αθωώθηκε στο δικαστήριο.

Η αγάπη για το παιδί τους

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από σχεδόν έναν χρόνο και περίπου το ίδιο διάστημα είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Η 21χρονη γυναίκα, Ρομά στην καταγωγή, δεν άντεξε τις σκηνές ζηλοτυπίας και την εμμονή του συζύγου της πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. Αποφάσισε, έτσι, να φύγει από το σπίτι, αλλά επισκεπτόταν συχνά το παιδί και τον άνδρα της.

Η γειτόνισσα της οικογένειας στο Χαλάνδρι μιλά για δυο γονείς που υπεραγαπούσαν τον 4χρονο γιο τους. Ασχολούνταν, λέει, συνέχεια μαζί του. Όταν η 21χρονη Ιωάννα αποφάσισε να φύγει από το σπίτι, πηγαινοερχότανσυνεχώς για να βλέπει το αγοράκι, που είχε μείνει με τον πατέρα του.