Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Το πλύσιμο περνά σε νέα διάσταση - Μάθετε τα πάντα για τη τεχνολογία που βάζει τέλος στο διαχωρισμό λευκών και χρωματιστών

Το πλύσιμο περνά σε νέα διάσταση - Μάθετε τα πάντα για τη τεχνολογία που βάζει τέλος στο διαχωρισμό λευκών και χρωματιστών

Η πρωτοποριακή εταιρία ηλεκτρικών συσκευών Hoover παρουσιάζει τη νέα τεχνολογία πλύσης ρούχων All-in-One, που προσφέρει ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στο πλύσιμο των ρούχων. Η νέα τεχνολογία All-in-One καταργεί την ανάγκη διαχωρισμού των ρούχων, καθώς πλένει όλα τα υφάσματα και τα χρώματα μαζί σε ένα πλήρες φορτίο, έως και 13 κιλά, μέσα σε χρόνο ρεκόρ που δεν ξεπερνά τα 59 λεπτά.

Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα στη φροντίδα των ρούχων, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην οικονομία χρόνου και πόρων. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη της Hoover, η κατάργηση του διαχωρισμού των ρούχων και η ταχύτατη ολοκλήρωση της πλύσης μπορεί να προσφέρει έως και 6 ημέρες «ρεπό» από την αγγαρεία του πλυσίματος ρούχων, ανάλογα με το μοντέλο και τη συχνότητα των πλύσεων ανά νοικοκυριό.

hoover πλυντήριο
Η νέα αποκλειστική τεχνολογία της Hoover, All-in-One, συνδυάζει νέα προγράμματα πλύσης με μια καινοτόμα υδραυλική τεχνολογία ψεκασμού που εμποτίζει με απορρυπαντικό άμεσα και σε βάθος τα ρούχα, από τη στιγμή που ξεκινάει η πλύση. Όπως δήλωσε ο κ. Άγγελος Μέξας, Country Manager της εταιρίας, «Η νέα τεχνολογία All-in-One της Hoover αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή καινοτομία στον τομέα της φροντίδας των ρούχων, καθώς επεκτείνει τη λειτουργικότητα της πλύσης στον πυρήνα της, που είναι ο βαθύς καθαρισμός των ρούχων.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής που καθαρίζει ρούχα έως και 13 κιλά, τόσο καλά, τόσο αποτελεσματικά και τόσο γρήγορα. Η καινοτομία αυτή συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας στην αγορά της πλύσης, καθώς δίνουμε λύση σε μια πραγματική ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή, που δεν είναι άλλη από την οικονομία του χρόνου».

Η νέα σειρά πλυντηρίων και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της Hoover που ενσωματώνει την τεχνολογία All-in-One είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και περιλαμβάνει 7 και 2 μοντέλα αντίστοιχα, χωρητικότητας από 7 έως 13 κιλά.

Οι τιμές διάθεσης των πλυντηρίων ξεκινούν από την ενδεικτική τιμή των €409, ενώ των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων από €599.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά All-in-One πλυντηρίων και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της Hoover μπορείτε να βρείτε εδώ .


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter