Ο απεγκλωβισμός ενός ατρόμητου μωρού από το αμάξι της μητέρας του που έγινε viral (φωτό)

Μια απροσεξία κόντεψε να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του 14 μηνών Μπράντον από την Κορνουάλη, όταν η μητέρα του τον άφησε μόνο στο αυτοκίνητο για κλάσματα του δευτερολέπτου, μέχρι να φορτώσει στο αυτοκίνητο τα ψώνια που είχε μόλις αγοράσει.

Όμως, όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος, αφού ο μικρός κατάφερε να ενεργοποιήσει το κεντρικό σύστημα κλειδώματος του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα η μητέρα του να ψάχνει έντρομη τρόπους για να τον απεγκλωβίσει. Οι πελάτες του σούπερ μάρκετ στο οποίο μαμά και γιος είχαν κάνει τα ψώνια τους προηγουμένως, πλησίασαν για να τη βοηθήσουν, καλώντας παράλληλα την Πυροσβεστική.

Οι πυροσβέστες που κατέφθασαν στο σημείο χρησιμοποίησαν ένα μικρό εργαλείο προκειμένου να ανοίξουν την πόρτα, στη συνέχεια όμως είδαν το παιδί να βάζει ένα νόμισμα στο στόμα του και αμέσως κατέφυγαν σε πιο δραστικές μεθόδους, σπάζοντας τελικά το ένα παράθυρο του αυτοκινήτου.

Πάντως, ο μικρός αντιμετώπισε την κατάσταση με μεγαλύτερη ψυχραιμία από όλους! Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε και στη φωτογραφία που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να χαμογελά στους πυροσβέστες ακριβώς πίσω από το τιμόνι, ενώ εκείνοι προσπαθούν να ανοίξουν το όχημα.