Το Σαββατοκύριακο της Καθαράς Δευτέρας γονείς και παιδιά διασκεδάζουν στο Ελπιδοχώρι

Ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο αυτογνωσίας και διασκέδασης, παράλληλα με δημιουργική απασχόληση στη φύση, περιμένει όσες οικογένειες επισκεφτούν το Ελπιδοχώρι. Μια ιδιαίτερη εμπειρία που μπορεί να βελτιώσει τη συνεργασία γονιών-παιδιών, να χαλαρώσει τις εντάσεις που μπορεί να φέρνει η καθημερινότητα, να εμβολιάσει την αγάπη για τη φύση, να βοηθήσει στην υπέρβαση εμποδίων και να φέρει στην επιφάνεια τη γνώση, τη χαρά, τη διασκέδαση, την απλότητα, την ισορροπία, την αρμονία!

Έχει παρατηρηθεί ότι, όταν οι γονείς εμπλέκονται σε έργα με τα παιδιά τους ως μαθητευόμενοι και οι δύο, το αποτέλεσμα στη σχέση είναι καταλυτικό. Έξι γονείς με τα παιδιά τους (6-12 ετών) θα συνταξιδέψουν σ’ αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία, παίζοντας παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά κομμάτια του εαυτού τους και θα διασκεδάσουν, δημιουργώντας έργα στη φύση (φτιάχνοντας φυτώριο, συνθέτοντας μια σπείρα από βότανα, ζωγραφίζοντας τους τοίχους, υφαίνοντας στον αργαλειό κ.ά.) ή παίζοντας ομαδικά παιχνίδια.

Όσοι επισκεφτούν το Ελπιδοχώρι το Σαββατοκύριακο 24-27 Φεβρουαρίου, είναι καλοδεχούμενοι να παρατείνουν τη διαμονή τους και να πετάξουν τον καθιερωμένο χαρταετό της Καθαράς Δευτέρας!

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση ή πληροφορία, επικοινωνήσετε στο e-mail: elpizo@allazo.gr ή πατήστε εδώ.