Αρχική Infokids Αποδράσεις Το Σαββατοκύριακο της Καθαράς Δευτέρας γονείς και παιδιά διασκεδάζουν στο Ελπιδοχώρι

Το Σαββατοκύριακο της Καθαράς Δευτέρας γονείς και παιδιά διασκεδάζουν στο Ελπιδοχώρι

Ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο αυτογνωσίας και διασκέδασης, παράλληλα με δημιουργική απασχόληση στη φύση, περιμένει όσες οικογένειες επισκεφτούν το Ελπιδοχώρι. Μια ιδιαίτερη εμπειρία που μπορεί να βελτιώσει τη συνεργασία γονιών-παιδιών, να χαλαρώσει τις εντάσεις που μπορεί να φέρνει η καθημερινότητα, να εμβολιάσει την αγάπη για τη φύση, να βοηθήσει στην υπέρβαση εμποδίων και να φέρει στην επιφάνεια τη γνώση, τη χαρά, τη διασκέδαση, την απλότητα, την ισορροπία, την αρμονία!

Έχει παρατηρηθεί ότι, όταν οι γονείς εμπλέκονται σε έργα με τα παιδιά τους ως μαθητευόμενοι και οι δύο, το αποτέλεσμα στη σχέση είναι καταλυτικό. Έξι γονείς με τα παιδιά τους (6-12 ετών) θα συνταξιδέψουν σ’ αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία, παίζοντας παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά κομμάτια του εαυτού τους και θα διασκεδάσουν, δημιουργώντας έργα στη φύση (φτιάχνοντας φυτώριο, συνθέτοντας μια σπείρα από βότανα, ζωγραφίζοντας τους τοίχους, υφαίνοντας στον αργαλειό κ.ά.) ή παίζοντας ομαδικά παιχνίδια.

Όσοι επισκεφτούν το Ελπιδοχώρι το Σαββατοκύριακο 24-27 Φεβρουαρίου, είναι καλοδεχούμενοι να παρατείνουν τη διαμονή τους και να πετάξουν τον καθιερωμένο χαρταετό της Καθαράς Δευτέρας!

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση ή πληροφορία, επικοινωνήσετε στο e-mail: elpizo@allazo.gr ή πατήστε εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.