Αρχική Deco Χρήσιμα tips για να επιλέξετε την κατάλληλη τραπεζαρία για το σπίτι σας

Χρήσιμα tips για να επιλέξετε την κατάλληλη τραπεζαρία για το σπίτι σας

Στα περισσότερα μοντέρνα νοικοκυριά, η διαδικασία του φαγητού συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους χώρους. Κουζίνες, καθιστικά, ακόμα και κρεβατοκάμαρες, είναι μέρη που πιθανόν να βρείτε κάποιο μέλος της οικογένειας να γευματίζει. Η τραπεζαρία, ωστόσο, έχει ξεχωριστή θέση στο σπίτι. Για τις ιδιαίτερες περιστάσεις που περιμένετε φίλους να δειπνήσετε παρέα, η τραπεζαρία γίνεται κάτι περισσότερο από απαραίτητη.

Η βασική τραπεζαρία: Η πιο απλή μορφή τραπεζαρίας περιλαμβάνει ένα τραπέζι και μερικές καρέκλες. Αν ο χώρος σας είναι μικρός, δεν χρειάζεστε κάτι παραπάνω. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει αρκετός χώρος για όλους ώστε να γευματίσουν άνετα. Αν, λοιπόν, έχετε περιορισμένο χώρο, η κομψότητα και το στυλ θα προκύψουν από την απλότητα. Δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε πολλά κομμάτια, γι' αυτό μπορείτε να διαθέσετε κάτι παραπάνω και να επενδύσετε στην ποιότητα.

Η μεγάλη τραπεζαρία: Αν έχετε να διαθέσετε ένα ολόκληρο δωμάτιο για την τραπεζαρία σας, τότε θα χρειαστείτε κάποια χρήματα, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Μια επίσημη τραπεζαρία θα σας δώσει τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε τουλάχιστον έξι άτομα σε ένα μεγάλο τραπέζι.

Είναι, επίσης, ιδανικός χώρος αν θέλετε να κάνετε κάποιο πάρτι γιατί μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες ποσότητες φαγητού. Αν στα σχέδιά σας είναι οι συναθροίσεις, τα μεγάλα ορθογώνια τραπέζια είναι ιδανικά, καθώς αφήνουν μικρότερο ανεκμετάλλευτο χώρο στο κέντρο από τα τετράγωνα ή τα κυκλικά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.