Το Ζαγόρι πολύτιμος αρωγός στη φιλανθρωπική συναυλία του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Το Ζαγόρι πολύτιμος αρωγός στη φιλανθρωπική συναυλία του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ με έντονη κοινωνική ευαισθησία και στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί υποστήριξε τη φιλανθρωπική συναυλία «Κάντε στάση… για μια Στάση Ζωής!» με τους Gadjo Dilo, που διοργάνωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στο Christmas Theater και όλα τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου ατόμων με αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ».

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ με σύνθημα «Το καλό το ‘χουμε μέσα μας» στάθηκε στο πλευρό του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στηρίζει την προσπάθεια για ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου σε θέματα αναπηρίας και συμπερίληψης, αναδεικνύοντας το σημαντικό έργο του σωματείου «ΕΡΜΗΣ».

Ως αποτέλεσμα της σημαντικής πρωτοβουλίας και με την ενθουσιώδη συμμετοχή του κόσμου, το Πανελλήνιο Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ» θα αποκτήσει Σχολικό Μεταφοράς μαθητών με αναπηρία εξυπηρετώντας τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το σωματείο ΕΡΜΗΣ προγραμματίζει κοινές δράσεις και εκδηλώσεις, διαδίδοντας το μήνυμα της συμπερίληψης.

Διαβάστε επίσης:

«Θα σε γονατίσω, θα σε σκοτώσω, δεν θα ζήσεις»: Πατέρας απειλούσε 14χρονη – Την έσωσε η γιαγιά της

“Τι γιορτάζουμε το Πολυτεχνείο;”: 5 βιβλία που αξίζει να διαβάσουν τα παιδιά

Ξεκινά η δίκη της Νηπιαγωγού που κατηγορείται για ατύχημα μαθητή την ώρα του φαγητού στο ολοήμερο