Τώρα μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο όλες τις εποχές του χρόνου χάρη στο Fenistil

«Νιώστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε τον κόσμο» όλες τις εποχές, με το Fenistil

Σας έχει τύχει να έχετε φαγούρα ή ερεθισμό φορώντας κάποιο καινούριο ρούχο ή κόσμημα; Έχετε παρατηρήσει ότι τα κουνούπια κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και όχι μόνο το καλοκαίρι;

Εμφανίζετε ερεθισμό στο δέρμα σας όταν έρχεστε σε επαφή με φυτά που ανθίζουν την άνοιξη; Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, σύμμαχός μας είναι το Fenistil, το οποίο ενδείκνυται για την ανακούφιση από τη φαγούρα που προκαλείται από μία ευρεία γκάμα αιτιών (όπως ήπιας μορφής κνίδωση, δερμογραφισμό και δερματίτιδες από φυσικά αίτια), σε κάθε εποχή.

H ενοχλητική φαγούρα δεν κάνει διακρίσεις

Το Fenistil δεν ενδείκνυται μόνο για τον κνησμό από τσιμπήματα εντόμων, αλλά καταπραΰνει και από άλλους ερεθισμούς. Είτε αυτοί προκαλούνται από τσίμπημα εντόμου, είτε από διάφορα είδη φυτών, είτε από δερματίτιδα ή δερμογραφισμό, είτε από ήπιας μορφής κνίδωση, οι δερματικοί ερεθισμοί εμφανίζονται κάθε εποχή και χαλούν τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές μας.

Το Fenistil, που κυκλοφορεί σε μορφή gel αλλά και roll-on, περιέχει μηλεϊνική διμεθινδένη, μια αντιισταμινική ουσία, η οποία σταματά γρήγορα τη φαγούρα που προέρχεται από διάφορες αιτίες, καταπραΰνει τον ερεθισμό, προσφέρει ανακούφιση και δροσίζει ευχάριστα επιτρέποντάς μας να χαρούμε τις καλύτερες στιγμές μας.

Το μήνυμα αυτό περνάει και η νέα τηλεοπτική καμπάνια του Fenistil που μας προσκαλεί να νιώσουμε ελεύθεροι να εξερευνήσουμε τον κόσμο, καθώς τίποτα δεν μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο…ιδίως η ενοχλητική φαγούρα.

Ακολουθήστε το Fenistil στο Facebook, εδώ.

Το Υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ. Η συνεχής χρήση να μην υπερβαίνει τις 7 ημέρες. Να μην χρησιμοποιείται σε φλεγμονή ή ανοιχτό τραύμα.

GSK Consumer Healthcare

Η GSK CH κατέχει ηγετική θέση στην στοματική υγιεινή  και είναι μία από τις κορυφαίες ερευνητικές εταιρείες φαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων φροντίδας της υγείας. Δεσμευόμαστε στο να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων βοηθώντας τους να κάνουν περισσότερα, να αισθάνονται καλύτερα και να ζουν περισσότερο.