Βάσεις 2022: Η μητέρα 3 παιδιών που πέρασε 1η από τα Εσπερινά ΕΠΑΛ στο Πανεπιστήμιο!

Η Άννα Σκαρλάτου, εργαζόμενη μαμά 3 παιδιών πήρε την μεγάλη απόφαση να δώσει Πανελλήνιες και μετά από την φοίτησή της στην ειδικότητα της Πληροφορικής στο 3ο ΕΠΑΛ Λαμίας, οι κόποι της δικαιώθηκαν και με το παραπάνω!

Η πρωτιά στις Πανελλήνιες 2022

Η μητέρα πέρασε ως 1η από τα Εσπερινά ΕΠΑΛ στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα τη Λαμία και ήδη προετοιμάζεται για τα φοιτητικά έδρανα.

«Η Πληροφορική είναι κάτι που μου αρέσει και θέλω να μάθω περισσότερα. Είχα κι άλλες επιλογές και ενδιαφέροντα, ωστόσο το γεγονός ότι είναι στην πόλη μου με έκανε να επιλέξω το συγκεκριμένο τμήμα , καθώς θεωρώ ότι θα καταφέρω να παρακολουθήσω τα μαθήματα παρά τις άλλες υποχρεώσεις μου», θα πει στο LamiaReport.

Όπως ομολογεί, η επιστροφή στα θρανία ξεκίνησε από την ιδέα να εμπλουτίσει το βιογραφικό της. Είχε προηγηθεί η φοίτηση στον τραπεζικό τομέα των ΙΕΚ και ήθελε να αποκτήσει περαιτέρω γνώσεις. Έτσι ακολούθησε την οδό των ΕΠΑΛ.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καθόλου εύκολο με τρία παιδιά, να δουλεύεις και να παρακολουθείς μαθήματα. Τα δύο μεγάλα μου αγόρια είναι 18 και 14 ετών και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ανεξάρτητα. Ο μικρότερος μου γιος που είναι τώρα 8 ετών, είχε τα δύο πρώτα χρόνια στο δημοτικό την τηλεκπαίδευση. Χρειάζεται να είσαι κοντά στο διάβασμα», μας λέει η Άννα που μοιράζει το χρόνο της στο σπίτι και στην επιχείρηση περιποίησης κατοικίδιων που έχει ανοίξει από τον περασμένο Μάρτιο στην οδό Αθηνών στη Λαμία .

«Παράλληλα είχα και τα μαθήματα στο ΕΠΑΛ. Πρέπει να πω όμως ότι υπήρχε πολύ μεγάλη βοήθεια και γενικότερα υποστήριξη από όλους τους καθηγητές μου», συμπληρώνει.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τόσο την ίδια αλλά και όσους πίστεψαν σε εκείνη, παίρνοντας τη μία από τις τρεις θέσεις που αντιστοιχούν στα Εσπερινά ΕΠΑΛ στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμίας και μάλιστα ως πρώτη. Έτσι πλέον μπορεί να ονειρεύεται πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης στον τομέα που ενδιαφέρεται.

Διαβάστε επίσης:

«Θέλω να τον πιάσουν. Ποιος θα φέρει πίσω το αγγελούδι μου;”: Ραγίζει καρδιές ο μπαμπάς της 17χρονης Νικολέτας

Δολοφονία 17χρονης Νικολέτας: Πού κρύβεται ο σύντροφός της – Τα νεότερα για τις έρευνες

Τροχαίο σοκ στα Γιάννενα: Ένας νεκρός και μια έγκυος στο νοσοκομείο