Βάσεις 2022: Μαμά 3 παιδιών πέρασε πρώτη στο ΠAMAK – 44χρονη μαμά 2 παιδιών πέρασε στην Γεωπονική

«Δουλεύω από το 1998 έως σήμερα ως λογίστρια. Έκανα πολύ μικρή οικογένεια και δεν είχα περάσει στις Πανελλήνιες» λέει εμφανώς συγκινημένη η Γενοβέφα Τορονίδου, μητέρα τριών παιδιών, που εισήχθη πρώτη στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με 18.330 μόρια.

«Κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα»

«Κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχα δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις. Οι ανασφάλειες είναι ακόμα μεγαλύτερες, αλλά η οικογένειά μου ήταν εκεί και με στήριξε από την αρχή».

Η Τζοβάνα Βογιατζή, 44 χρονών μητέρα δυο παιδιών από τα Μέγαρα πέτυχε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Μετά από 24 χρόνια έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Γενικό Λύκειο,  μετά από παρότρυνση φίλων, αλλά και μεγάλη πίστη, αποφάσισε να φοιτήσει στο ΕΠΑΛ ΜΕΓΑΡΩΝ, στον τομέα των Γεωπόνων, έχοντας ως στόχο να ασχοληθεί παράλληλα με τη δουλειά του άντρα της.
Χάρη στην υψηλή της βαθμολογία πέρασε στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Παν/μιου Αθηνών. «Έβαλα στόχο στη ζωή μου σ’ αυτή την ηλικία, με όλες τις αντιξοότητες που αναδεικνύει η ζωή σήμερα και απέδειξα πρώτα στον εαυτό μου και μετά στους γιους μου ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το πιστέψεις και να αγωνιστείς μεθοδικά και σκληρά. Σ’ αυτό συνέβαλε το οικογενειακό μου περιβάλλον και οι ακούραστοι καθηγητές μου, τους οποίους και ευχαριστώ πολύ» δήλωσε η κ. Βογιατζή.

Διαβάστε επίσης:

Σχ.χρ.2022-23: Σε αυτά τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά οι μαθητές θα έχουν Ολοήμερο μέχρι τις 17:30

Δολοφονία 17χρονης Νικολέτας: Σε κλίμα θρήνου και οδύνης η κηδεία της – Ραγίζουν καρδιές στο τελευταίο αντίο (video)

Voucher για παιδικούς σταθμούς 2022-23: Καταγγελίες γονιών στο Infokids.gr για προβλήματα στην πλατφόρμα – Tι να κάνετε

Μετράμε δολοφονημένες γυναίκες. Δεν αντέχεται το μέτρημα, το αίμα και ο φόβος που κυκλώνει τις ζωές μας….