Βάσεις 2022: Oι αριστούχοι της Μυτιλήνης “σάρωσαν” στις βαθμολογίες – Πού πέρασαν – Το μυστικό της επιτυχίας τους

Από τον Ιούνιο που μας πέρασε και την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι αριστούχοι και οι αριστούχες της Μυτιλήνης είχαν το βλέμμα σε μια σχολή Ανώτατης Εκπαίδευσης. Σήμερα, και με την ανακοίνωση των βάσεων, ετοιμάζουν και τις αποσκευές τους οι απόφοιτοι με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα Γενικά Λύκεια Μυτιλήνης που μίλησαν stonisi.gr.

Ο πρώτος των πρώτων της Λέσβου σε βαθμολογία,  ο Αντρέας Σταματής από το Γενικό Λύκειο Παμφίλων με 19.225 μόρια, πέρασε 25ος στην Ιατρική Αθήνας. Ο Αντρέας έδωσε για δεύτερη φορά, καθώς πέρσι πάλι αρίστευσε, αλλά πέρασε στη Φαρμακευτική. Εκείνος επέμενε για Ιατρική. Οι φίλοι του πέρασαν σε σχολές και έφυγαν και αυτό του στοίχισε πολύ. Όμως ο Αντρέας Σταματής προσηλώθηκε στο στόχο που είχε βάλει από την Α Λυκείου, να γράψει τόσο καλά, ώστε να περάσει στην Ιατρική. Επιθυμεί, όπως μας είπε, να βοηθά τους ανθρώπους. Και θα το κάνει.

Στο Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης

Πρώτος στο Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης σε βαθμολογία (18,38 μέσο όρο και 18.500 μόρια) είναι ο Δημήτρης Γεωργακής από τον Μόλυβο και τον τομέα Θετικών Σπουδών, και πέρασε στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Αθήνας, εκεί που ήθελε. Η οικογένειά του είχε νοικιάσει σπίτι στη Μυτιλήνη για να μπορεί να πηγαίνει στο σχολείο. Στη Χημεία έγραψε 19,3, και η έκθεση τον δυσκόλεψε περισσότερο. «Ήταν η δυσκολότερη χρονιά των σχολικών μου χρόνων, τώρα αισθάνομαι ανακούφιση».

Με 20 στα Μαθηματικά, 20 στη Φυσική και 19,5 στη Χημεία ο 19χρονος Ιρανός πρόσφυγας, Κούρος Νουρμοχαμαντί Μπαϊγκί, κατόρθωσε να βγάλει μέσο όρο 18,25 παρακολουθώντας μαθήματα στο Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης. Ο Κουρός πέρασε στην πρώτη του επιλογή, Πολυτεχνείο Αθήνας, στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Το έμαθε αμέσως με την ανακοίνωση των βάσεων και το πρώτο πράγμα που του ήρθε να κάνει είναι… να το γιορτάσει με τους φίλους του.

Ο Λευτέρης Παντέρμος από την κατεύθυνση Θετικών Σπουδών του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης έβγαλε μέσο όρο 17,73 και πέρασε στη σχολή που ήθελε! Έγραψε στη Χημεία 19,7, 18,6 στη Φυσική και 18,8 στα Μαθηματικά και πέρασε στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών της Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ η χρονιά για κείνον ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά ζορίστηκε πολύ προς το τέλος λόγω της κόπωσης και χρειάζονταν διάλειμμα. «Θεωρώ ότι δεν είναι ο βέλτιστος τρόπος αυτός των πανελλαδικών εξετάσεων, όχι τόσο λόγω του άγχους, αλλά της κόπωσης» μας λέει. Ο Λευτέρης ευχαριστεί πολύ τους γονείς του και τους καθηγητές του για τη στήριξη.

Ο Ορέστης Ευστρατιάδης πέρασε στην αγαπημένη του σχολή: Ηλεκτολόγων Μηχανολόγων Τεχνικών Υπολογιστών Πάτρας, σε 43η θεση εππιτυχίας.

Για εκείνον ήταν ένας στόχος ζωης που στέφθηκε με επιτυχια. Ξεκίνησε από την Β Γυμνάσιου, που ήρθε σε επαφή με την Ρομποτική και τους Αυτοματισμους: «Ηθελα να μπω σε αυτήν την σχολή για να γνωρίσω καλυτερα τον κόσμο αυτής της επιστημης, που αγαπώ. Είμαι ευχαριστημενος και ανακουφισμενος που ανοίγει ο δρόμος για τα project που ονειρευόμουν από μικρός». Ο Ορέστης είχε μέσο όρο 17,68 από την ομάδα Θετικών Σπουδών του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης, έγραψε 19,6 στη Φυσική και διαπίστωσε ότι ανταμοίφθηκε με την προσπάθεια που έκανε όλη τη χρονιά, χωρίς να δυσκολεύεται.

Από τη Θετική Κατεύθυνση του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης, η Βαλέρια Κανάρου με μέσο όρο 17,53 πέρασε εκεί που ονειρεύονταν: στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών στο Πολυτεχνείο Αθήνας! «Νιώθω ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα γιατί ήταν η πρώτη επιλογή μου. Χαρούμενη, γιατί έκανα το πρώτο μου βήμα για ενα καινούριο κεφάλαιο στην ζωή μου.» μας λέει και προσθέτει ότι είναι περήφανη και για τους φίλους της.

Από το σχολείο της είναι πρώτη στον τομέα Θετικών Σπουδών Υγείας  η Μαριάνθη Κουτσκουδή με μέσο όρο 18,35, πέρασε στη σχολή που επιθυμούσε, στην Ιατρική Λάρισας.

Για την Αθηνά Ιατρού η χρονιά δεν ήταν και τόσο δύσκολη, όπως μας λέει, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη προσπάθεια: «πέρυσι είχα περάσει στο χημικό αλλά φέτος στοχεύω για ιατρική ή οδοντιατρική.Εγραψα 19 στη βιολογία και 18.6 στη χημεία και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τα κοντινά μου πρόσωπα που με στήριξαν πολύ». Η Αθηνά Ιατρού έδινε από τον τομέα Υγείας και έβγαλε μέσο όρο 17,93 και τα κατάφερε, πέρασε στην Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης.

Η Μαρίτα Στεφανέλλη με 18,4 μέσο όρο είναι η πρώτη σε βαθμολογία από τον τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης και το έμαθε επιστρέφοντας εν πλω από Νάξο στον Πειραιά. Έγραψε 19 στα Λατινικά και στην Έκθεση και 18,2 στην Έκθεση. «Ήταν ψυχικά και σωματικά πολύ δύσκολη χρονιά, ο μεγαλύτερος φόβος ήταν να μη χρειαστεί να ξαναδώσω. Τα περισσότερα φροντιστήρια γίνονταν διαδικτυακά και αυτός ο εγκλεισμός χειροτέρευε τα πράγματα,» μας έλεγε στοχεύοντας στο Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας Αθήνας.

Η Φωτεινή Γιασσά με 17,5 Μέσο όρο είναι η δεύτερη στη βαθμολογία στον τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών και έγραψε 19,1 στα Λατινικά. Τη δυσκόλεψαν περισσότερο τα αρχαία, μας λέει, αλλά αυτό συνέβαινε πάντα. Πέρασε στην Σχολή Ιστορία της Τέχνης στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας.

Από το 2ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης

Πρώτη σε βαθμολογία στο 2ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης ήρθε η Νικολία Πονηρού με 18,38 Μέσο όρο από τον τομέα Υγείας, η οποία πέρασε στη Σχολή Ιατρικής Ιωαννίνων. Έγραψε 19,1 στη Χημεία και 19,3 στη Βιολογία. Για κείνη ήταν μια χρονιά απαιτητική, με λίγα κενά ελεύθερου χρόνου που αξιοποιούσε για βόλτες και εξόδους. Η ύλη ήταν μεγαλύτερη φέτος, γεγονός που δυσκόλεψε όλους τους υποψηφίους. Δεν είχε καταλήξει σε ποια σχολή ήθελε να περάσει, αλλά η Ιατρική την κέρδισε, ήταν η πρώτη της επιλογή στο μηχανογραφικό της και την πέτυχε.

Η Αΐντα Τζίκα, από το 2ο γενικό Λυκειο Μυτιλήνης έβγαλε μέσο όρο 17.78. Η κατεύθυνσή της ήταν θετική υγείας και πέρασε στη Φαρμακευτική Αθήνας.

Πρώτος σε βαθμολογία στον τομέα Θετικών Σπουδών του 2ου ΓΕΛ Μυτιλήνης ήρθε ο Ηλίας Καλαφάτης με μέσο όρο 17,35, ο οποίος έγραψε στη Χημεία 19,8. Ο Ηλίας ήθελε αρχικά να μπει στο Μαθηματικό Αθήνας, αλλά όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, δοκίμασε αν μπορεί και στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Αθήνας. Και τα κατάφερε!

Δεύτερος στον τομέα Υγείας του 2ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, ο Πέτρος Κριαράς με 17,85 μέσο όρο έγραψε 19,9 στη Χημεία και πέρασε στη Φαρμακευτική Αθήνας.

Πρώτος στον τομέα Οικονομίας- Πληροφορικής, ο Παντελής Κιοβρέκης με 18,2 Μέσο όρο από το 2ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης, αστέρι σε μαθητικούς διαγωνισμούς και πέρασε εκεί που ήθελε: στη Σχολή Αξιωματικών του Λιμενικού στον Πειραιά, και μάλιστα πέμπτος στα 22 άτομα!

Στον ίδιο τομέα ακολουθεί σε βαθμολογία η Ουρανία Σταυρή με 17,9 Μέσο Όρο.

 Στο 3ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης

44η στη Νομική Αθήνας, η Σταυρούλα Κοζπή, ήταν η πρώτη σε βαθμολογία στις ανθρωπιστικές σπουδές στη Λέσβο από το 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης με 18.900 μόρια. Έγραψε 20 στα Λατινικά και 19,3 στα Αρχαία. Μένει στα Λουτρά και είχε απέναντί της τόσο εκείνη όσο και οι συνυποψήφιοί της να βγάλει μεγάλο όγκο ύλης. «Έδιναν αγώνα οι καθηγητές για να τα προλάβουμε» λέει χαρακτηριστικά. Για τη Σταυρούλα άξιζαν οι δυσκολίες: «Αποκόμισα μαθήματα ζωής από την προσπάθεια. Με θέληση, υπομονή και επιμονή μπορείς να πετύχεις τα πάντα, και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα». Στόχος της ήταν η Νομική και είναι πολύ συγκινημένη που τα κατάφερε.

Δεύτερη σε βαθμολογία από το 3ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης ήρθε η Χριστίνα Ευαγγέλου από τον τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών με μέσο όρο 18,65. Έγραψε 19,1 στα Αρχαία και στα Λατινικά και επιθυμούσε να περάσει στη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Όχι μόνο πέρασε η Χριστίνα στη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαικων Σπουδων στην Θεσσαλονίκη (ΠΑΜΑΚ), αλλά εισήχθη 4η!

Ο Κωνσταντίνος Τσαπώνης, επίσης από το 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης και τον τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών έβγαλε 17,8 Μέσο Όρο και κατάφερε να περάσει στην πρώτη σχολή προτίμησής του, στη Νομική Θεσσαλονίκης. Έγραψε 19,5 στα Λατινικά και δυσκολεύτηκε στα Αρχαία κατά την εξέτεση. Ο Κωνσταντίνος χαρακτήρισε πιεστική, απαιτητική και δύσκολη την τελευταία σχολική χρονιά και προσπάθησε να την αντιμετωπίζει ρυθμίζοντας τις υποχρεώσεις του για να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Όμως προς το τέλος ανέβασε κι άλλο τους ρυθμούς διαβάσματος, προσπαθώντας να μη διαβάζει πάνω από πέντε ώρες την ημέρα.

Η Ευστρατία Σπανού, κόρη του προσφιλούς μας ηθοποιού στον ΦΟΜ, Μάριου Σπανού με μέσο όρο 17,3 είναι η πρώτη σε βαθμολογία του τομέα Θετικών Σπουδών στο 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης. Έγραψε 19 στα Μαθηματικά, και πέρασε στην πρώτη προτίμησή της ;σχολή ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ με σειρά επιτυχίας 45η. «Ήταν η πρώτη μου επιλογή όποτε είμαι πολύ χαρουμενη με τα αποτελέσματα».  Στερήθηκε τη μουσική που αγαπά πολύ, μια που τραγουδά και είναι το όνειρό της, τώρα όμως το καλοκαίρι τραγουδά από το κανάλι της στο Youtube.

Ακολουθεί στον Τομέα Θετικών Σπουδών η Ταξιαρχούλα Λούκου με 17 μέσο όρο, η οποία έγραψε 19 στη Χημεία. Πέρασε στην 1η της επιλογή Χημικών Μηχανικών (Θεσσαλονίκη) Α.Π.Θ με σειρά επιτυχίας 69. «Βλέποντας το αποτέλεσμα νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου, που δούλεψα σκληρά και οι κόποι ανταμείφθηκαν. Απέδειξα σε όλους πως τα κατάφερα. Εγώ η ίδια ένιωθα σίγουρη. Από εδώ και πέρα νιώθω πως θα ξεκινήσει μια άλλη ζωή και είμαι περισσότερο από έτοιμη να αδράξω κάθε ευκαιρία, να ανοίξω πολλές πόρτες στην ζωή μου και να εκμεταλλευτώ την φοίτηση μου στο πανεπιστήμιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Από τον τομέα Υγείας πρώτη σε βαθμολογία αναδείχτηκε η Μαρία Γκριτζιώτου που πέρασε στη Νοσηλευτική Θεσσαλονίκης με 17,5 μέσο όρο και είναι πολύ χαρούμενη.

Στο 4ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης

Πρώτος σε βαθμολογία από το 4ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης είναι ο Κώστας Χρυσαφίδης με μέσο όρο 18,48, από τον τομέα Υγείας που επιθυμούσε  να περάσει στην Ιατρική Σχολή Πάτρας και τα κατάφερε! Έγραψε 19,6 στη Φυσική, 19,2 στη Χημεία και 18,3 στη Βιολογία. Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα φέτος ο Κώστας γιατί είχε βάσεις και διάβαζε από μικρός και οφείλει πολλά στον καθηγητή του, Σταύρο και όλους τους καθηγητές του.

Πρώτος στον τομέα Οικονομίας- Πληροφορικής από το 4ο ΓΕΛ Μυτιλήνης με 17,45 μέσο όρο είναι ο Αχιλλέας Αδαλής και  έγραψε 20 στα Οικονομικά. Ο Αχιλλέας ήθελε να περάσει στη Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας και τα κατάφερε.

Ακολουθεί, από τον τομέα Θετικών Σπουδών με 17,83 μέσο όρο η Αργυρώ Χατζηλάμπρου από το 4ο ΓΕΛ Μυτιλήνης. Έγραψε 18,7 στη Φυσική πέρασε  στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών στην Αθήνα, όπως ακριβώς το ήθελε. Διάβαζε πολύ και τα τρία χρόνια του Λυκείου, ήταν και οι γονείς της εκπαιδευτικοί και τη στήριξαν, αναγνωρίζοντας την ψυχολογική πίεση της χρονιάς.

Από τον ίδιο τομέα, η Γεωργία Λάγαρη έβγαλε 17,08 μέσο όρο, γράφοντας στο αγαπημένο της μάθημα 19,9, στα μαθηματικά. Πέρασε στην σχολή αστυφυλάκων (μόνο για πολίτες) με σειρά επιτυχίας 57 ενώ αποφοίτησε από το 4ο Γενικό λύκειο Μυτιλήνης. «Προφανώς όταν μου ηρθε το πολύ αναμενόμενο μήνυμα ξαφνιάστηκα και ξέσπασα σε κλάματα», μας λέει. Ήταν δάκρυα χαράς, ευτυχίας «αλλά και ανακούφισης γιατί το να μπω στην αστυνομία ήταν από πάντα όνειρο ζωής. Όμως θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένεια και τους φίλους μου που μου στάθηκαν όλον αυτόν τον καιρό και που συνέβαλλαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στο να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα».

Πολλά 18άρια στο 5ο ΓΕΛ Μυτιλήνης

Πρώτος σε βαθμολογία του 5ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης και από την κατεύθυνση Θετικών Σπουδών με Μαθηματικά είναι ο Χρίστος Κουτσουκέλλης που έβγαλε 18,5 μέσο όρο και στόχευε για Πολυτεχνείο στη Σχολή Μηχανολόγων και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και τα κατάφερε!

Ακολουθούσε σε βαθμολογία ο Γιώργος Κατσανεβάκης με 18,25 από τον Τομέα Θετικών Σπουδών, ο οποίος έγραψε 20 στη Χημεία και στα Μαθηματικά. Ο Γιώργος είναι ανάμεσα στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και στη Φυσική και έβαλε πρώτη επιλογή και πέρασε στο ΣΕΜΦΕ του Πολυτεχνείου: Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Μάλιστα πέρασε 5ος σε σειρά επιτυχίας.

Ο Άγγελος Καραμβάλης είναι ο επόμενος σε βαθμολογία από το 5ο ΓΕΛ Μυτιλήνης με μέσο όρο 18,08 από τον τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών και έχει την υψηλότερη βαθμολογία στον τομέα του. Έγραψε 20 στα Λατινικά και 19,1 στην Ιστορία και πέρασε στη Νομική Αθήνας.

Από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών του ίδιου σχολείου με μέσο όρο 18,07 είναι ο Σπύρος Βαλσαμίδης, γιος του πρώην αντιπεριφερειάρχη, Θεόδωρου Βαλσαμίδη περιφερειακού συμβούλου, και πρόεδρος του τμήματος Λέσβου του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος όμως μας είχε πει, στόχευε στη Νομική Σχολή. Και τα κατάφερε, πέρασε στη Νομική Θεσσαλονίκης!

Από το 5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης ο Γιάννης Χατζηγιάννης, γιος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσθένη Χατζηγιάννη, έχει επίσης μέσο όρο 18,07 και ήθελε να περάσει στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Πολυτεχνείο, όπως μας είπε η μητέρα του, Αιμιλία, εκπαιδευτικός. Ο Γιάννης ήταν στον Τομέα Θετικών Σπουδών και έγραψε 19,7 στη Φυσική. Από την Α Λυκείου του άρεσε το Πολυτεχνείο και το έβαλε στόχο. Συμβουλή του; Η υπομονή και το διάβασμα. Σήμερα και οι δυο γονείς τον καμαρώνουν επιτυχόντα στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης!

Με τη μεγάλη αγάπη της ζωής της  τα μαθηματικά ετοιμάζεται να ασχοληθεί και σε επίπεδο σπουδών η Άννα Μαρία Τσόκαρου από το 5ο Λύκειο Μυτιλήνης η οποία από τη Θετική Κατεύθυνση έβγαλε μέσο όρο βαθμολογίας 17,6 και πέρασε στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης.

Η ίδια μας λέει ότι το συμπέρασμα της φετινής χρονιάς, είναι ότι αξίζει να προσπαθεί κανείς για τους στόχους και τα όνειρά του ακόμη και αν χρειαστεί να κοπιάσει λίγο περισσότερο. «Έβαλα τα δυνατά μου και η προσπάθειά μου αναμείφθηκε, όλα τα άλλα πλέον δεν έχουν σημασία».

Στο 5ο Λύκειο Μυτιλήνης συναντήσαμε και την Κωνσταντίνα Μαρμάρου από την Κατεύθυνση Υγείας η οποία έβγαλε μέσο όρο 17,6 έβαλε πλώρη για το Βιολογικό Αθηνών και πέρασε στην πρώτη της επιλογή!

Η ίδια όπως αναφέρει εκτός από τις συνηθισμένες δυσκολίες όλων των παιδιών στην Γ’ Λυκείου αντιμετώπισε και άλλα προβλήματα στη διάρκεια της χρονιάς τα οποία έκαναν την πορεία προς τις εξετάσεις ακόμη πιο επίπονη.

«Ένα από αυτά μας λέει, είναι ότι έπαθα και κορονοϊό την περίοδο των Χριστουγέννων με αρκετά βαριά συμπτώματα και πολύ πυρετό. Αυτό με αποσυντόνισε αρκετά κυρίως από τις επαναλήψεις που είχα ξεκινήσει κι έτσι αναγκάσθηκα να πιεστώ μετά τον Ιανουάριο. Η προσήλωση στο στόχο μου, με βοήθησε να ξεπεράσω τις δυσκολίες και να φτάσω στο σημερινό καλό αποτέλεσμα».

Από το 5ο Λύκειο Μυτιλήνης άριστη επίδοση εξασφάλισε και η Αγγελική Βεντούρη η οποία από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών συγκέντρωσε 17.650 μόρια. Η Αγγελική πετά από τη χαρά της, όπως λέει και ο πατέρας της που την καμαρώνει γιατί πέρασε στη σχολή που ήθελε: Ψυχολογία Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2022: Πτώση στην Ιατρική και Νομική Θεσσαλονίκης – Άνοδος στις οικονομικές σχολές – Οι σχολές κάτω από τα 10.000 μόρια

Βάσεις 2022: Η Κατερίνα Βάβουλα από την Νάξο πέρασε 1η στην Ιατρική Αθηνών

Βάσεις 2022: Η Ελένη Νταλαπέρα από την Πάτρα πέρασε 1η στους Χημικούς Μηχανικούς στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: 2χρονη ξέφυγε από τους γονείς και χάθηκε στην παραλιακή – Η κινητοποίηση την έσωσε