Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε η μητέρα της – Τι είπε στην απολογία της – “Μαμά σε παρακαλώ” φώναζε κλαίγοντας ο 18χρονος γιος

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε η μητέρα της - Ραγδαίες εξελίξεις

Το δρομο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης που είχε πέσει θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, αρνήθηκε τα πάντα επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν πια κατάλαβε -όπως υποστηρίζει -τι συνέβαινε στην κόρη της.

Μόλις άκουσε την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της, η μητέρα της 12χρονης ξέσπασε σε ουρλιαχτά τα οποία ακούγονταν έξω από την αίθουσα.

Πριν ξεκινήσει η απολογία της στην ανακρίτρια, κατάθεση έδωσαν στο ανακριτικό γραφείο, ένας από τους γιους της, η μεγαλύτερή της κόρη και η θεία της ανήλικης, η οποία και κατάλαβε πρώτη βλέποντας το κινητό του παιδιού τι ακριβώς είχε συμβεί.

“Μαμά σε παρακαλώ” φώναζε κλαίγοντας ο 18χρονος γιος

Μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της 37χρονης η κόρη και ο γιος της που ήταν στα δικαστήρια ξέσπασαν σε κλάματα. Ο γιος της κατηγορούμενης πλησίασε το αμάξι και φώναξε μάλιστα  «μαμά σε παρακαλώ», ξεσπώντας σε κλάματα.

Εξερχόμενος από τα δικαστήρια, ο συνήγορος της κατηγορούμενης, κ Λύτρας, δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Θα αποδειχθεί η αθωότητα της εντολέας μας. Θα προσφύγουμε κατά της απόφασης να προφυλακιστεί….Υπάρχουν εξηγήσεις από το οικογενειακό περιβάλλον και από την ίδια την 12χρονη που έδωσε και μια τρίτη κατάθεση και έχει αναφέρει πως η μητέρα της δε γνώριζε απολύτως τίποτα».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της μητέρας: «Οι καταθέσεις του παιδιού συμπίπτουν με όσα έχει πει η μητέρα, όλη η οικογένεια είναι υποστηρικτή. Τα παιδιά κλαίνε, ζητάνε τη μητέρα τους και απειλούν ότι θα αυτοκτονήσουν».

Τα στοιχεία εις βάρος της

Σύμφωνα με τη δικογραφία, υπάρχουν στοιχεία που τη βαρύνουν, στοιχεία που σχετίζονται με μικρά χρηματικά ποσά που φαίνεται να έχει δεχθεί σε λογαριασμό της, για τα οποία όμως ο εκ των συνηγόρων της Απόστολος Λύτρας επισημαίνει ότι δεν εμβάστηκαν από τον συγκατηγορούμενό της για μαστροπεία, αλλά από άλλα πρόσωπα.

Φαίνεται, επίσης, πως ένα από τα στοιχεία που τη φέρνουν αντιμέτωπη με τη δικαστική λειτουργό είναι η ενεργοποίηση του ψεύτικου προφίλ του κοριτσιού σε ιστότοπο ραντεβού από το wi-fi του σπιτιού.

Το στοιχείο αυτό, κατά τη δικογραφία, καθιστά την 37χρονη μητέρα ύποπτη ως συνδιαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.

Αρνείται τις κατηγορίες

Η ίδια, από την πλευρά της, αρνείται ότι γνώριζε το παραμικρό. Μάλιστα, επικαλείται τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο όταν ενημερώθηκε από τη θεία του παιδιού για το τι συμβαίνει.

Ο Ηλίας Μίχος φαίνεται να κατηγόρησε, επίσης, τη μητέρα ότι γνώριζε τι συνέβαινε.

Η υπεράσπιση της μητέρας του παιδιού επιμένει πως δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος της και πως όσα την κατέστησαν κατηγορούμενη δεν είναι σημαντικά, και πάντως υπάρχουν εξηγήσεις που θα παραθέσουν ενώπιον της δικαστικής λειτουργού.

Ειδικά για τα ποσά που εντοπίστηκαν στον λογαριασμό της μητέρας, ο κ. Λύτρας έχει δηλώσει πως «η 12χρονη έχει δώσει εξηγήσεις για το πώς έγινε η διαδικασία, ότι πήρε το ΙΒΑΝ της μητέρας και είχε στην κατοχή της την κάρτα, το οποίο το έδωσε στον Μίχο. Αυτό έχει πει η μικρή».

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Η μητέρα διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον επιχειρηματία που κατηγορείται για την ασέλγεια 12χρονης

Βιασμός 12χρονης: «Να αναλάβει την ευθύνη του. Είναι ανήλικο το κορίτσι» λέει ο πατέρας του 36χρονου

Σάλος με τον Έλληνα τράπερ που τραγουδάει αγκαλιά με 10χρονη… «βγαίνει έξω μόνο με αλήτες»