Βοήθησε κι εσύ τη ΔΩΔΩΝΗ να προσφέρει 1 τόνο γάλα στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος που γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο την 1η Ιουνίου, η ΔΩΔΩΝΗ υλοποιεί δράσεις με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τη διατροφική αξία του φρέσκου γάλακτος και διαθέτει 1 τόνο φρέσκου γάλακτος στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

Αγκαλιάζοντας τις παραδόσεις και τις αξίες που συνθέτουν το όνομα ΔΩΔΩΝΗ, η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερους από 5.500 έλληνες παραγωγούς σε 514 χωριά της χώρας, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν καθημερινά το φρέσκο 100% ελληνικό γάλα ΔΩΔΩΝΗ, το οποίο ξεχωρίζει για τη θρεπτική αξία και την πλούσια γεύση του χάρη στα 2.500 βότανα και φυτά που φύονται στα βοσκοτόπια της Ηπείρου.

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, η ΔΩΔΩΝΗ φέτος δημιούργησε ένα διαδραστικό microsite, μέσω του οποίου προσκαλεί τους χρήστες των social media και του διαδικτύου να ανακαλύψουν πώς χρησιμοποιείται το γάλα σε διάφορες χώρες του κόσμου αλλά και στην Ελλάδα, και να κάνουν share τον τρόπο με τον οποίο προτιμούν οι ίδιοι να το καταναλώνουν. Με κάθε κοινοποίηση οι επισκέπτες βοηθούν τη ΔΩΔΩΝΗ να συγκεντρώσει συνολικά 1.000 λίτρα γάλα για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που ζουν και μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, λαμβάνοντας ταυτόχρονα μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν αγαπημένα, ελληνικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της φετινής Παγκόσμιας Ημέρα Γάλακτος, την Πέμπτη 1η Ιουνίου η ΔΩΔΩΝΗ θα βρίσκεται από τις 12:00 μ.μ. μέχρι και τις 20:00 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος και Νέας Σμύρνης στην Αθήνα, στην πλατεία Πύρρου & Μαβίλη στα Ιωάννινα, καθώς και στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, προσκαλώντας το κοινό να δοκιμάσει το φρέσκο γάλα ΔΩΔΩΝΗ, να ενημερωθεί για την υψηλή θρεπτική αξία του για τον ανθρώπινο οργανισμό και να προμηθευτεί εκπτωτικά κουπόνια.