Βρέθηκε σε κάδο το πτώμα της 6χρονης Στέλλας που αγνοούνταν τις τελευταίες ώρες

Η εξαφάνιση της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα για την οποία μάλιστα είχε σημάνει και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η σορός του -μέχρι πρότινος- αγνοούμενου κοριτσιού βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμάτων, κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 6χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη, μέσα σε μια πλαστική σακούλα και σε κάδο τον οποίο υπέδειξε ο ίδιος ο πατέρας της, αφού ομολόγησε πως διέπραξε το απεχθές έγκλημα, λέγοντας πως επρόκειτο περί ατυχήματος.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 61χρονος πατέρας κρατείται και ανακρίνεται στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η δήλωση της εξαφάνισης της  6χρονης Στέλλας έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας από τον 61χρονο πατέρα της ο οποίος μάλιστα είναι απόστρατος Αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος πατέρας της μικρής Στέλλας, το πρωί όταν διαπίστωσε την εξαφάνιση του παιδιού του μέσα από το ίδιο τους το σπίτι στην Αγία Βαρβάρα, έντυσε το δίδυμο αδελφό της Στέλλας, τον πήγε κανονικά στο σχολείο του και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου είπε στους πρώην συναδέλφους του πώς εξαφανίστηκε η κόρη του.

Στη κατάθεση του ο πατέρας δήλωσε ότι η μικρούλα φέρεται να εξαφανίστηκε κατά την διάρκεια της νύχτας και ενώ αυτός κοιμόταν.

Οι αντιφάσεις του πατέρα που κίνησαν υποψίες

Οι αστυνομικοί άρχισαν να κάνουν επίμονες ερωτήσεις στον πατέρα, καθώς τους προξενήσε εντύπωση το γεγονός πως πρώτα πήγε το αγοράκι στο σχολείο και στην συνέχεια κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης του.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνιση του παιδιού, αλλά και η πρώτη κατάθεση του πατέρα, η οποία παρουσιάζει κάποια κενά και αντιφάσεις και κυρίως το γεγονός πως έψαξε ο ίδιος το σπίτι και προτίμησε να πάει πρώτα τον ανήλικο γιο του στο σχολείο και έπειτα να απευθυνθεί στην Αστυνομία, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της διάρρηξης, την έρευνα ανέλαβε  η Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

O πατέρας επιμένει στις δύο εκδοχές πως είτε έφυγε μόνο του το κοριτσάκι από το σπίτι, είτε το απήγαγαν διαρρήκτες που μπήκαν στο διαμέρισμα, καθώς είχε ξεχάσει τα κλειδιά πάνω στην πόρτα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να διαπιστώνουν κενά στις αφηγήσεις του.

Στο μεταξύ ειδικοί των εργαστηρίων τις ΕΛ.ΑΣ έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα, ενώ έχουν κατασχεθεί και τα χάπια που παίρνει ο πατέρας, προκειμένου να εξεταστούν από ειδικούς και να διαπιστωθεί εάν είναι κανονικά συνταγογραφημένα.