Χανιά: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 11χρονης Ιωάννας από τα Χανιά

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της 11χρονης Ιωάννας Πετράκη που αγνοούνταν από χθες το βράδυ από τα Χανιά. Πριν από λίγο έγινε γνωστό από το zarpanews.gr ότι η 11χρονη βρέθηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σορό είδαν δύο νεαροί στα βράχια στο σημείο. Το λιμενικό έχει αποκλείσει τμήμα της παραλίας. Νωρίτερα είχε εκδοθεί Αmbert Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σηκώθηκε και drone για να εντοπιστεί η 11χρονη

Σύμφωνα με το flashnews.gr,μετά από μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, που σήκωσαν μέχρι και drone για τον εντοπισμό της, η 11χρονη βρέθηκε νεκρή στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στο ύψος της Εκκλησίας. Για την εξαφάνιση της μικρής, 15 διασώστες επιχείρησαν στα Άπτερα, όπου έγινε η εξαφάνιση, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες του Λιμενικού με περιπολικά.

Οι συνθήκες της τραγωδίας βρίσκονται υπό διερεύνηση

Πολλοί εκτιμούν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, καθώς το κοριτσάκι έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια. Δεν επιβεβαιώνεται ακόμα κάτι τέτοιο, αφού η έρευνα θα συνεχιστεί εις βάθος. Mάλιστα, διερευνώνται και οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Tο χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το μικρό κορίτσι βγήκε για περίπατο χθες Τρίτη στις 20.00 περίπου και δεν επέστρεψε στο σπίτι.  Η εξαφάνιση έχει δηλωθεί από την  μητέρα της στην Αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ήταν επί ποδός και χτένισαν όλη την περιοχή από όπου και εξαφανίσθηκε το μικρό κορίτσι, μέχρι που βρήκαν το άψυχο σώμα του στους Αγίους Αποστόλους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε νεκρή