Χαμός με το βίντεο που “ανέβασε” η Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί “έπεσαν να την φάνε”;

Χαμός με το βίντεο που "ανέβασε" η Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί "έπεσαν να την φάνε";

Μπορεί να είναι μία από τις Ελληνίδες influencers με τη μεγαλύτερη επίδραση στο κοινό της, ωστόσο οι followers της δεν της χαρίζονται πάντα, ειδικά όταν πρόκειται για την ασφάλεια των παιδιών.

Ένα βίντεο, λοιπόν, που η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες έδωσε αφορμή για αμέτρητα σχόλια από τους θαυμαστές της, οι οποίοι την επικρίνουν για τον “κίνδυνο”, όπως λένε, στον οποίον έβαλε τα παιδιά της.

Το βίντεο που έδωσε αφορμή για σχόλια

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και καθώς περιμένει να παραλάβει τις βαλίτσες της, τοποθετεί τα δίδυμα κοριτσάκια της πάνω στον κυλιόμενο ιμάντα για τις αποσκευές. Εκείνα κάθονται ακίνητα όσο η μαμά τους τα βιντεοσκοπεί, για να δημοσιεύσει έπειτα το χαριτωμένο, όπως θεωρεί, στιγμιότυπο.

@iamchrismpo Περιμένοντας να παραλάβουμε τις βαλίτσες μας γυρνώντας από Θεσσαλονίκη 😂 #waitforit #twins #twingirls ♬ Good Vibes (Instrumental) – Ellen Once Again

Και αφού το δημοσιεύει ακολουθεί μία σειρά από σχόλια, κάποια εκ των οποίων είναι βέβαια ενθουσιώδη, γιατί τα κοριτσάκια της είναι πραγματικά γλυκύτατα, όμως άλλα είναι εντελώς επικριτικά. Τα περισσότερα από αυτά αναφέρουν, ότι έκανε κάτι πολύ επικίνδυνο, αφού ακόμα και τα δαχτυλάκια τους μπορεί να κόψουν με αυτόν τον τρόπο, ενώ άλλα σχολιάζουν πόσο βρώμικο είναι το σημείο που τα ακούμπησε:

Διαβάστε ακόμα:

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων” στο Θέατρο Olvio (19/2)

“Κυρία Κεραμέως, τα σχολεία μας δεν είναι ψησταριές”: Οι φιλόζωοι ζητούν απαγόρευση τσικνίσματος στα προαύλια

Όταν ο παιδικός καρκίνος σε έχει διαλύσει… πώς στέκεσαι ξανά στα πόδια σου; Τρεις μαμάδες μιλούν στο Infokids.gr