Χειροπέδες σε προπονητή kick boxing– 14χρονη τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση

Σοκάρουν οι καταθέσεις των γονιών της ανήλικης που κακοποίησε σεξουαλικά ο γνωστός ντράμερ
Πάτρα: Ελεύθερος μέχρι νεωτέρας ο προπονητής που κατηγορείται για παρενόχληση 14χρονης. Προέκυψε διχογνωμία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή και ως εκ τούτου αφέθηκε ελεύθερος. Κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο, μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως είναι αθώος και πως η αλήθεια θα λάμψει.

Η μητέρα της 14χρονης αθλήτριας επιμένει στο περιεχόμενο της αρχικής καταγγελίας που έκανε στην Αστυνομία και δηλώνει ότι το παιδί είναι πολύ αγχωμένο και φοβισμένο ενώ όλη η οικογένεια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όπως υποστηρίζει είναι καθήκον της να προχωρήσει την διαδικασία ως μητέρα για το παιδί της αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά. Το συμβούλιο των δικαστών θα συνεδριάσει πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα για να μελετήσει την υπόθεση και να αποφανθεί.

Στη σύλληψη 47χρονου προπονητή kick boxing προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Πάτρα. Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 14χρονης αθλήτριας του.

Η καταγγελία της 14χρονης

Σύμφωνα με την καταγγελία η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, τη στιγμή που η κοπέλα είχε μείνει μόνη της μαζί με τον προπονητή της στο γυμναστήριο, μετά το τέλος της προπόνησης.

Στην καταγγελία την οποία έχει κάνει στην αστυνομία υποστηρίζει ότι τη θώπευσε και της έκανε άσεμνες χειρονομίες ενώ όταν πήγε η μητέρα της να την πάρει από τον αθλητικό σύλλογο, της εκμυστηρεύθηκε όσα είχαν γίνει.

Στη συνέχεια μητέρα και κόρη κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές οι οποίες αναζήτησαν τον 47χρονο και τον βρήκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο προπονητής οδηγήθηκε  στον εισαγγελέα, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή. Μέχρι τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών.

Τι υποστηρίζει ο 47χρονος

Ο 47χρονος προπονητής ωστόσο αρνείται τα πάντα. Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν θώπευσε την ανήλικη, αλλά  όλες οι κινήσεις με τα χέρια του, έγιναν στα πλαίσια του μαθήματος, προκειμένου η κοπέλα να εκτελέσει με ακρίβεια τις κινήσεις αυτοάμυνας.

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Λυκομήτρος: O 17χρονος μαθητής και κωπηλάτης απέσπασε 100% υποτροφία στο Harvard

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μας εύχεται “Καλά Χριστούγεννα”(video)

Θεσ/νικη: «Γέφυρα Ζωής» από αστυνομικούς που έσωσαν παιδάκι στα γενέθλιά του