Μην χάσετε την ανοιχτή συζήτηση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στο Publicafe! (5/11)

Τα Public φιλοξενούν τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στις 20.00, στο Publicafé, μiα ανοιχτή συζήτηση γύρω από τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, και τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η γυναίκα επιχειρηματίας σήμερα. Πως μπορεί μια γυναίκα να δημιουργήσει μια πετυχημένη επιχείρηση μέσα στην κρίση; Μπορεί παράλληλα να συνδυάσει τις καθημερινές δυσκολίες σε επαγγελματική και προσωπική ζωή;

Καταξιωμένες προσωπικότητες από το χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας και όχι μόνο, θα κληθούν να απαντήσουν σε αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα συνδυάζοντας τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους με πρακτικές συμβουλές για όλες και όλους. Η εκδήλωση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που αναζητούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και σκέφτονται να δημιουργήσουν ή έχουν ήδη δημιουργήσει τη δική τους επιχείρηση. Στο τέλος της οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα δικά τους αναπάντητα ερωτήματα στους καλεσμένους και να λάβουν μέρος στην κλήρωση για πολλά και ενδιαφέροντα βιβλία και μια θέση στο επόμενο workshop της Uniqueness Development Group αξίας 150 ευρώ.

Οι συμμετέχοντες ομιλητές είναι οι:

Βέφα Αλεξιάδου [χημικός – διαιτολόγος, συγγραφεύς και εκδότρια βιβλίων μαγειρικής και επιχειρηματίας]
Μάντυ Περσάκη [γυμνάστρια επιχειρηματίας]
Έφη Σιαΐνη [αρχιτέκτων, ιδρύτρια του www.e-adeia.gr και www.e-plans.gr, και επιχειρηματίας]
Αποστόλης Αϊβαλής [Business Strategy Mentor και επιχειρηματίας]

Τη συζήτηση θα συντονίσει η κ. Τζιλ Δούκα, διεθνώς καταξιωμένη Life coach, συγγραφέας, εισηγήτρια και αντιπρόεδρος της Uniqueness Development Group και η διοργάνωση της εκδήλωσης γίνεται από την εταιρία προσωπικής ανάπτυξης Uniqueness Development Group και χορηγό επικοινωνίας το κορυφαίο lifestyle portal in2life.

Publicafé
Καραγεώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα, Αθήνα
210 3239101