ΜΤV Live @ your place με τον Πάνο Μουζουράκη επί σκηνής!

Ο πιο fun μουσικός διαγωνισμός του MTV και του Vodafone CU, το “Live @ Your Place”, επιστρέφει δυναμικά για 3η χρονιά στο MTV, δίνοντας την ευκαιρία σε έναν τυχερό να ζήσει την εμπειρία μιας εντελώς privѐ συναυλίας με τον Πάνο Μουζουράκη μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, οι fan του Πάνου Μουζουράκη θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό, όπου ένας τυχερός μαζί με την παρέα του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κατ’ οίκον τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη να ερμηνεύει ζωντανά τις μεγαλύτερές του επιτυχίες.
Express the Real U! Ανέβασε τώρα στο www.liveatyourplace.gr φωτογραφίες από τους χώρους του σπιτιού σου και να λάβε μέρος στο πρώτο “Live @ Your Place”, του τρίτου κύκλου της πιο πρωτότυπης μουσικής παραγωγής που έγινε ποτέ!
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στο «Live @ Your Place» το σαλόνι, το parking, η βεράντα, το μπαλκόνι, το παιδικό δωμάτιο, η ταράτσα ή οποιοσδήποτε απίθανο σημείο του σπιτιού, μπορεί να γίνει ο συναυλιακός χώρος που θα φιλοξενήσει τον Πάνο Μουζουράκη για μια exclusive live ερμηνεία.