Νέα απόλαυση καφέ… για τους λάτρεις του

Για κάποιους είναι η απόλαυση της ημέρας. Οι περισσότεροι από εμάς τον χρειάζονται οπωσδήποτε μέσα στη μέρα. Τώρα, για όλους εμάς υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες για ξεχωριστές εμπειρίες καφέ.

Η έναρξη κάθε εποχής, είναι η ιδανική περίοδος για ενδιαφέρουσες αφίξεις και νέες προτάσεις! Τα Starbucks υποδέχονται το φθινόπωρο, με το Ristretto Bianco, το ιδανικό ρόφημα για τους λάτρεις του καφέ, που επιθυμούν να διευρύνουν την γευστική εμπειρία και ένταση που τους προσφέρει ο τέλειος espresso.

Το Ristretto Bianco έχει χαρακτηριστική, πλούσια, έντονη και βελούδινη γεύση. Οι δόσεις espresso ristretto, διαθέτουν γεμάτο σώμα και γεύση με βάθος και επιτυγχάνονται προσθέτοντας λιγότερη ποσότητα νερού, σε κάθε κανονική δόση καφέ. Το ζεστό αφρόγαλα από φρέσκο γάλα που δημιουργείται περίτεχνα στις ειδικές κανάτες και το latte art τελείωμα σε σχήμα ροζέτας, ολοκληρώνουν το νέο αυτό ρόφημα που αναδεικνύει την τεχνογνωσία των Starbucks barista.

Με το νέο Ristretto Bianco, τα Starbucks ενισχύουν ακόμη περισσότερο το πάθος τους για τον καφέ και τη δέσμευσή τους να προσφέρουν πάντα το τέλειο χειροποίητο espresso ρόφημα.

Δέσμευση που προκύπτει από:

τα πρότυπα που εφαρμόζουν στην αγορά, το καβούρδισμα και τη διάθεση φρέσκου καφέ μόνο από 100% Arabica κόκκους, που προμηθεύονται οι ειδικοί του καφέ των Starbucks στα ταξίδια τους στη Λ. Αμερική, την Αφρική και την Ασία/ Ειρηνικό.  Μόνο το 3% της παγκόσμιας παραγωγής κόκκων Arabica, ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα των Starbucks.

τα Starbucks espresso ροφήματα που ξεχωρίζουν για τη γευστική τους ποιότητα και τον 100% Fairtrade Espresso, που μας προσφέρει τη δυνατότητα να στηρίξουμε τους μικροκαλλιεργητές καφέ και τις κοινότητές τους.

την καινοτομία που εντοπίζεται στις μηχανές καφέ κορυφαίας τεχνολογίας, που παράγουν κάθε τέλεια δόση espresso, αλλά και στις ειδικές κανάτες που προσφέρουν ακόμα πιο πλούσιο αφρόγαλα, με βελούδινη υφή!

την πεποίθησή τους ότι το καλό δεν είναι ποτέ αρκετό. Γι’ αυτό οι barista εκπαιδεύονται συνεχώς για να τελειοποιήσουν την τέχνη τους και να προσφέρουν πάντα το τέλειο ρόφημα.

και φυσικά την υπόσχεση ότι κάθε ρόφημα που απολαμβάνουμε καθημερινά στα Starbucks θα είναι τέλειο, αλλά ακόμα και εάν δεν είναι ακριβώς όπως το θέλουμε, οι barista θα μας το ξαναφτιάξουν! Γιατί τα πρότυπα που έχουν είναι πολύ υψηλά. Τα δικά σας!