Οι Πειρατές της Καραϊβικής – Τριπλή Συλλογή

Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού (2003), Το σεντούκι του νεκρού (2006), Στο τέλος του κόσμου (2007). Οι τρεις πειρατικές ταινίες που καθήλωσαν μικρούς και μεγάλους κυκλοφορούν σε λίγες μέρες σε κασετίνα, με αφορμή την κινηματογραφική έξοδο στις 19 Μαΐου της πολυαναμενόμενης 4η ταινίας της σειράς (‘Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά’). Ξαναζήστε κάθε λεπτό από τις πιο θρυλικές ιστορίες όλων των εποχών! Οι τρεις ταινίες-φαινόμενο της Disney σε μια συλλεκτική συλλογή 6 DVD είναι ένας θησαυρός για όλη την οικογένεια, που δεν πρέπει να χάσετε!

Σαλπάρετε ξανά στην περιπέτεια, συντροφιά με τον Κάπτεν Τζακ Σπάροου (Τζόνι Ντεπ), τον Γουίλ Τέρνερ (Ορλάντο Μπλουμ), την Ελίζαμπεθ Σουάν (Κίρα Νάιτλι) και όλους τους αξέχαστους ήρωες που παρελαύνουν από τις οθόνες σας για να σας παρασύρουν στις πιο σκοτεινές θάλασσες του κόσμου! Ακολουθήστε τον Σπάροου από την αρχή της διεκδίκησης του Μαύρου Μαργαριταριού μέχρι το Τέλος του Κόσμου: ανακαλύψτε τον Χαμένο Θησαυρό που καταδίκασε τον Μπαρμπόσα να ζει στον Κόσμο των Νεκρών, γνωρίστε τον Ντέιβι Τζόουνς και την τραγική κατάρα, ζήστε τις τιτάνιες μάχες στους μανιασμένους ωκεανούς ενάντια στα αποκρουστικά πλάσματα των βυθών και αφεθείτε στο πιο συναρπαστικό φινάλε. Με ασταμάτητη δράση και εφέ που κόβουν την ανάσα, αλλά κι έναν ‘ωκεανό’ πρόσθετων παροχών, αυτή η επική συλλογή είναι σίγουρα ένα μαργαριτάρι που δεν πρέπει να λείπει… από το θησαυρό σας!
Πρωταγωνιστούν: TΖΟΝΙ ΝΤΕΠ (‘The Tourist’, ‘Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων’, ‘Rango’, ‘Sweeney Todd’), ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΣ (‘Ο Λόγος του Βασιλιά’, ‘Ο Δρόμος του Πολεμιστή’, ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΠΛΟΥΜ (‘Τροία’), ΚΙΡΑ ΝΑΪΤΛΙ (‘Εξιλέωση’, ‘Χθες το Βράδυ’, ‘London Boulevard’, ‘Μην Μ’Αφήσεις Ποτέ’), ΜΠΙΛ ΝΑΪ, ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΠΡΑΪΣ, ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΝΑΟΜΙ ΧΑΡΙΣ, ΤΖΑΚ ΝΤΑΒΕΝΠΟΡΤ, ΛΙ ΑΡΕΝΜΠΕΡΓΚ
Σκηνοθεσία: ΓΚΟΡ ΒΕΡΜΠΙΝΣΚΙ (‘Rango’, ‘The Ring’)
KYKΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ BLU-RAY™ DISC