Ο Βασιλιάς των Λιονταριών όπως δεν τον έχετε δει ποτέ!

Ο Σίμπα, ο Μουφάσα, η Νάλα, ο Τιμόν και ο Πούμπα επιστρέφουν σε τρεις διαστάσεις! Με τη νέα απαράμιλλη τεχνολογία 3D, η πολυβραβευμένη ταινία της Disney, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» θα μαγέψει ξανά μικρούς και μεγάλους στη μεγάλη οθόνη!

Στις 6 Οκτωβρίου ο Σίμπα και οι φίλοι του θα κατακτήσουν τις μεγάλες οθόνες, ενώ στις 24 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν οι περιπέτειές τους σε Blu-ray™.

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών είναι η πιο επιτυχημένη ταινία της Disney σε έκδοση video/dvd και τώρα επιστρέφει όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ» δηλώνει σχετικά ο Μπομπ Τσάπεκ, πρόεδρος της διανομής για την The Walt Disney Studios. «Το ολοκαίνουριο 3D φέρνει τους θεατές αγκαλιά με τους πολυαγαπημένους τους χαρακτήρες στους κινηματογράφους, αλλά και στο σπίτι με τις εκδόσεις Blu-ray™ Hi-Def και Blu-ray 3D™—είναι η ταινία που δεν πρέπει να χάσετε για τη χρονιά που μας έρχεται”.

Σχεδόν μια δεκαετία μετά την πρώτη προβολή, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει, προσκαλώντας και τις νεότερες γενιές παιδιών στον «Κύκλο της Ζωής». Η 3D προβολή της ταινίας γίνεται σε κινηματογράφους σε διεθνές επίπεδο.

Διαθέτοντας κυριολεκτικά αψεγάδιαστης ποιότητας εικόνα high definition και ήχο, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε Διαμαντένια έκδοση Blu-ray™, προσκαλώντας το κοινό να ζήσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας σε μία μοναδική έκδοση με την πιο εξελιγμένη εικόνα, άψογο ήχο, πρόσθετες παροχές με διαδραστικές δυνατότητες, καθώς και extra ανέκδοτες animated χιουμοριστικές σκηνές με γκάφες από τα γυρίσματα.

Η Διαμαντένια Έκδοση του «Βασιλιά των Λιονταριών» θα είναι διαθέσιμη από το Θησαυροφυλάκιο της Disney από τις 24 Οκτωβρίου 2011 και για περιορισμένο διάστημα. Αναλυτικά, όλες οι κυκλοφορίες της τριλογίας στην Ελλάδα είναι οι ακόλουθες:

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ (THE LION KING)
• «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ» – Διαμαντένια Έκδοση 2-Disc Blu-Ray Combo Pack (Blu-ray 2D + DVD)
• «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ» – Διαμαντένια Έκδοση 3D Superset (Blu-ray 3D + DVD)
• «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ» – Special Edition DVD

‘Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ 2: ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΜΠΑ’ (THE LION KING II: SIMBA’S PRIDE)
• «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ ΙΙ: ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΜΠΑ» – Blu-Ray Combo Pack (Blu-ray 2D + DVD)
• «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ ΙΙ: ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΜΠΑ» – Special Edition DVD

‘Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ 3: ΧΑΚΟΥΝΑ ΜΑΤΑΤΑ’ (THE LION KING 1 ½)
• «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ 3: ΧΑΚΟΥΝΑ ΜΑΤΑΤΑ» – Blu-Ray Combo Pack (Blu-ray 2D + DVD)
• «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ 3: ΧΑΚΟΥΝΑ ΜΑΤΑΤΑ» – DVD

*«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» κέρδισε το Oscar® Μουσικής (Hans Zimmer) και Τραγουδιού (Elton John/Tim Rice “Can You Feel the Love Tonight”)
*Απέσπασε τις αντίστοιχες Χρυσές Σφαίρες, όπως επίσης και τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας— στην κατηγορία Κωμωδία ή Μιούζικαλ.
*Η ταινία ενέπνευσε ένα δημοφιλέστατο, βραβευμένο με Tony Award® μιούζικαλ στο Broadway, το οποίο τον Ιανουάριο του 2011 έσπασε το ρεκόρ της πιο μακροχρόνιας παράστασης στο Broadway.