Ο Κεραυνός Μακουίν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της νέας ταινίας της Disney●Pixar, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2 στις 23 Ιουνίου στους κινηματογράφους, ο αγαπημένος ήρωας καταφθάνει στην χώρα μας. Η πρώτη του εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στην τελετή έναρξης του Ράλλυ Ακρόπολις στις 16 Ιουνίου στις 4 το απόγευμα κάτω από την Ακρόπολη. Στη σκιά της Ακρόπολης θα παρκάρει δίπλα σε όλους τους μεγάλους οδηγούς του WRC και θα βγάλει φωτογραφίες με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Στο πλευρό του θα βρεθούν και οι Έλληνες συντελεστές της ταινίας.

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα ο Κεραυνός Μακουίν θα εμφανιστεί στο The Mall Athens, όπου οι μικροί του φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην επίσημη τελετή των… αποκαλυπτηρίων του. Από τις 18 και μέχρι τις 29 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και μια σειρά από δραστηριότητες και παιχνίδια, όλα σε σχέση με τη νέα ταινία της Disney●Pixar, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2.

Από τις 30 Ιουνίου μέχρι και τις 6 Ιουλίου ο Κεραυνός Μακουίν θα ολοκληρώσει την «περιοδεία» του στην Αθήνα με την παραμονή του στο Carrefour Planet στον Γέρακα, όπου θα περιμένουν πολλές εκπλήξεις όσους αποφασίσουν να τον επισκεφθούν εκεί.

Λίγα λόγια για την ταινία
Η Walt Disney Pictures και η Pixar Animation Studios παρουσιάζουν σε Disney Digital 3D την απολαυστική κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Αυτοκίνητα 2». Αυτή τη φορά, το γραφικό «Μπουζί της Ωραίας Ελένης» δε θα είναι παρά η αφετηρία μιας αξέχαστης διαδρομής, γεμάτης απρόσμενες λακκούβες, επικίνδυνες παρακάμψεις και ανεπανάληπτες εμπειρίες για τους αγαπημένους μας ήρωες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν σε δύο ηπείρους, θα συναναστραφούν με νέους απίθανους… τετράτροχους χαρακτήρες, θα συνεργαστούν με πολυμήχανους υπερκατασκόπους και θα βρεθούν στο στόχαστρο αδίστακτων κακοποιών. Κι όλα αυτά, χωρίς να βγάλουν στιγμή από το μυαλό τους πως πρωταρχικός τους στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρώτου Παγκοσμίου Γκραν Πρι στην ιστορία, με αντιπάλους τα 10 κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα στον κόσμο!

Στη λεωφόρο της… μεταγλώττισης
Αναμενόμενα, το καστ μιας τόσο μεγάλης παραγωγής, δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει και ορισμένες από τις δημοφιλέστερες φωνές της εγχώριας showbiz. Έτσι, στους χαρακτήρες του κεντρικού πρωταγωνιστικού διδύμου, Κεραυνός Μακουίν και Μπάρμπας, τις φωνές τους δανείζουν αντίστοιχα ο Σάκης Ρουβάς και ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Στην αγαπημένη του Κεραυνού, Σάλι Καρέρα, τη φωνή της δανείζει η Βίκυ Καγιά, ενώ σε άλλους βασικούς ρόλους ακούμε τους Βαγγέλη Περρή, Ακίνδυνο Γκίκα, Κατερίνα Γκίργκις, Ντίνο Σούτη, Δημήτρη Δημόπουλο, Ανδρέα Ευαγγελάτο, Νέστορα Κοψιδά, Βίνα Παπαδοπούλου, Τάσο Κωστή, Σοφία Χάνου κ.ά.