Ο Λάκης γίνεται μέλος του Muppet Show. Δείτε αύριο (31/1) στο δελτίο του Alpha

Με αφορμή την νέα πολυαναμενόμενη ταινία της Disney, “The Muppets” (στους κινηματογράφους 2 Φεβρουαρίου), μια σημαντική προσωπικότητα από κάθε χώρα στην οποία θα προβληθεί η ταινία, καλείται να είναι το νέο μέλος αυτού του ανορθόδοξου θιάσου, να γίνει με άλλα λόγια ο ίδιος ένα Muppet!

Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να απαντήσει καλύτερα σε αυτό το πρωτότυπο κάλεσμα από τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο δημοφιλής Έλληνας δημιουργός, οπαδός και ο ίδιος των Muppets, δάνεισε την εμφάνιση του σε ένα Muppet που σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση.

Μετά από 4 εβδομάδες, το μοναδικό αυτό Muppet κατέφθασε στην Ελλάδα για να παρουσιάσει μαζί με το alter ego του Λάκη Λαζόπουλο την πρώτη εκπομπή AΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ που σηματοδοτεί και την επιστροφή του αγαπητού κωμικού ηθοποιού στην τηλεόραση του  ALPHA που αναμένεται στα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου.
Το ντεμπούτο του Muppet με την μορφή του Λάκη  Λαζόπουλου θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου.

Λίγα λόγια για την ταινία
It’s time to play the music, it’s time to light the lights… again!
«Είμαστε εδώ για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να σας κάνουμε να γελάσετε και ίσως έτσι καταφέρουμε να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο καλύτερο. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο ανόητο, ιδίως αν σκεφτείς ότι προέρχεται από το στόμα ενός βατράχου. Όμως, τα Muppets με την τρέλα τους πάντα προσπαθούσαν να είναι πηγή έμπνευσης για ολόκληρο τον κόσμο και να δείξουν ότι δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ούτε το πόσο παράξενο μπορεί να σε θεωρούν οι γύρω σου, αφού πάντα θα υπάρχει ένα μέρος, όπου θα είσαι ευπρόσδεκτος και θα βρεις κάποιους που σε νοιάζονται. Και όταν ανακαλύψεις αυτό το μέρος, τότε μπορεί να συμβούν τα πιο υπέροχα πράγματα!»

Κυκλοφορεί και στα ελληνικά
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μπόμπιν
Σενάριο: Τζέισον Σίγκελ, Νίκολας Στόλερ
Παραγωγή: ­Ντέιβιντ Χόμπερμαν, Τοντ Λίμπερμαν
Φωτογραφία: Ντον Μπέρτζες
Μοντάζ: Τζέιμς Τόμας
Οργάνωση παραγωγής: Στιβ Σάκλαντ
Κοστούμια: Ραέλ Αφιλέι
Μουσική: Κρίστοφερ Μπεκ
Μουσική επιμέλεια: Μπρετ ΜακΚένζι
Μαριονετίστες: Στιβ Γουίτμαϊρ, Έρικ Τζέικομπσον, Ντέιβ Γκελζ, Μπιλ Μπαρέτα, Ντέιβιντ Ρούντμαν, Ματ Βόγκελ, Πίτερ Λινζ
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Σίγκελ, Έιμι Άνταμς, Κρις Κούπερ, Ρασίντα Τζόουνς, Γουόλτερ, Κέρμιτ ο βάτραχος, Μις Πίγκυ, Φόζι ο αρκούδος, Γκόνζο, Άνιμαλ, Στάτλερ & Ουόλντορφ
Διάρκεια: 103’
Επίσημο site: http://Disney.com/muppets
Στους κινηματογράφους από τις 02 Φεβρουαρίου 2012, σε διανομή Feelgood Entertainment.