Παγκόσμιος παιδικός άτλαντας

Ένας παγκόσμιος παιδικός άτλαντας που προσκαλεί τους μικρούς αναγνώστες σ΄ ένα συναρπαστικό και περιπετειώδες ταξίδι γύρω από τον πλανήτη. Ξεκινώντας από την Ευρώπη περνάει από τη μία ήπειρο στην άλλη: πηγαίνει στην Ασία και στην Αυστραλία, μετά στην Αμερική και στην Αφρική, και τέλος στους πόλους. Με απλά και κατανοητά κείμενα μας φέρνει σε επαφή με εκπληκτικούς πολιτισμούς και προσφέρει γνώσεις για τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες καθώς και για την ιστορία κάθε περιοχής.

– Ο κόσμος σε τρεις διαστάσεις: ένα μεγάλο τρισδιάστατο πόστερ της υδρογείου, καθώς κι ένα ζευγάρι εύχρηστα γυαλιά 3D, κάνουν χειροπιαστό το φυσικό σχήμα της Γης.

– Ο κόσμος στα γρήγορα: 5 αναδιπλούμενοι χάρτες των ηπείρων καθώς και 30 εικονογραφημένοι χάρτες κατάλληλοι για παιδιά, με πλούσιες πληροφορίες, σχεδιασμένοι έτσι ώστε να είναι εύκολη η ανάγνωσή τους.

– Ο κόσμος στα πόδια μας: 80 περίπου πλαίσια με πληροφορίες και κουίζ, καθώς και 850 φωτογραφίες και εικόνες, που προσφέρουν ακόμα περισσότερα στοιχεία και γνώσεις.

– Τα παιδιά του κόσμου – τα πορτρέτα τους: 18 αγόρια και κορίτσια από διάφορα μέρη μιλούν για τη ζωή στον τόπο τους και περιγράφουν με γλαφυρό τρόπο την καθημερινότητά τους.

Συγγραφέας: Ingrid Peia
Εκδότης: Μεταίχμιο
Σελίδες: 70
ISBN: 978-960-501-676-0