Πλανήτης 51: Επισκέπτης από τη Γη

Κάτι περίεργο καταφθάνει στον πλανήτη τους… Εμείς! Στη νέα ταινία animation, που θα αρχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα στις 26 Νοέμβρη, το στόρι αντιστρέφεται, όταν ένας Αμερικανός αστροναύτης εισβάλλει ξαφνικά στον Πλανήτη 51, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του.
Χιουμοριστικό, γρήγορο, βασίζεται στην πιο προηγμένη τεχνολογία, απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και φαίνεται πως η αφορμή για τη δημιουργία του ήταν μία επέτειος. Αυτή των 40 χρόνων από την πρώτη φορά που ο άνθρωπος πάτησε στη Σελήνη.

Η Υπόθεση
Ο Τσακ είναι αστροναύτης και προσγειώνεται στον πλανήτη 51, με την πεποίθηση πως είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατάει το πόδι του στον πλανήτη αυτό. Έκπληκτος όμως ανακαλύπτει πως ο πλανήτης κατοικείται από μικρά πράσινα ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια αυτά ζουν ευτυχισμένα και ειρηνικά με ένα τρόπο ζωής που θυμίζει την Αμερική των ΄50s. Κι έχουν μόνο ένα φόβο: πως μια μέρα θα εμφανιστούν στον πλανήτη τους εξωγήινοι εισβολείς … όπως ο Τσακ! Ο σεναριογράφος του “Shrek” επιστρέφει με μια νέα ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Σκηνοθεσία: Jorge Blanco,Javier Abad,Marcos Martinez
Σενάριο: Joe Stillman
Ηθοποιοί: Tις φωνές τους δανείζουν:Dwayne Johnson, Seann William Scott,Jessica Biel,Justin Long, Gary Oldman,John Cleese,James Corden, Rupert Degas

• Είδος: Computer Animation
• Παραγωγής: 2009
• Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 26 Νοεμβρίου 2009
• Διανομή: Odeon

[flowplayer id=32 width=560 height=330]